Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

Ήρθε πλέον ο καιρός της επιστράτευσης στην Ελλάδα, ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ…

GEWKWN

Να θυμηθούμε όλοι τα λόγια του Γέροντα :
‘’ Ήρθε πλέον ο καιρός της επιστράτευσης στην Ελλάδα, ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ… ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !
 Ο Χριστός είναι δίπλα σας και σας κρατά στην αγκαλιά του και δεν τον  βλέπετε
Καθαρισθείτε ΤΩΡΑ, η αποκάλυψη τελείωσε !  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ……    
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ούτε από χρήματα ούτε από γη έχουν ανάγκη αυτοί, η δική τους η ανάγκη είναι να μείνετε ορφανοί χωρίς πατέρα.
Θέλουν να εξαφανίσουν ότι Ελληνικό και Ορθόδοξο υπάρχει στην Ελλάδα…’’

‘’Ακόμα δεν πιστεύετε ότι πρώτα θα τελειώσουν τα βάσανα της χώρας μας και μετά θα ξεκινήσουν τα βάσανα των άλλων χωρών.

Ο πόλεμος ο οικονομικός που σας κάνουν τώρα είναι θρησκευτικός, που δεν μπορώ να το εκφράσω ως εγκληματικόν διότι δεν υπάρχει έκφρασης αυτής της έννοιας ( που να εκφράζει πόσο χειρότερος είναι )

Για φαντασθείτε, έρχεται κάποιος και κτυπάει το παιδί, αλλά δεν κτυπάει μόνον το παιδί αλλά ξεριζώνει ταυτοχρονως και την καρδιά του Πατέρα, και όχι μόνον παιδιά μου, κατασπαράζει και την ψυχή της Μητέρας , και αμετανόητα δείχνουν προς τον Πατέρα την πραξιν αυτή.
Για πείτε μου εσείς, πόσο θα αντέχετε σε έναν εγκληματία αμετανόητο; Την απάντηση την αφήνω κενή, βρείτε την εσείς, διότι εάν μετανοούσαν γι’αυτό που κάνουν τώρα , η ευσπλαχνία Του Ουράνιου Πατρός, θα ελεούσε αυτούς.

Αλλά βεβαίως, δεν θα συγχωρούσε την πραξιν, διότι μετά, σας έχω μιλήσει πολλάκις για την δίκαιη δίκη Του Ουρανίου Πατρός.

Επειδή μετά δεν είναι θέμα εκείνου αλλά είναι θέμα της διαμαρτυρίας των ψυχών και της δικαιοσύνης Του Θεού
Όταν σας δίνει κάποιος ένα ωραιότατο δώρο, προσπαθείτε να του το ανταποδώσετε σε μια στιγμή δική του πλέον……..

Τότε για Τον Ουράνιο Πατέρα και για Τον Χριστό, το δώρο σας αυτό ( πρέπει να ) είναι η καθαρή ψυχή σας και η πίστης σας και η ταπεινότητα σας και ουδέν εγωισμός

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω
GEWKWN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)