Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Η δολοφονία της Ελλάδας από την κυβέρνηση μέσα από την δολοφονία του Κ. Κατσίφα

Μνημόσυνο στον άταφο Κωνσταντίνο Κατσίφα, στις Βουλιαράτες ...Με άλλες ομαλότερες και εθνικότερες ελληνικές κυβερνήσεις, η δολοφονία του Έλληνα Κωνσταντίνου Κατσίφα στην Αλβανία θα είχε αντιμετωπιστεί ως casus belli,γιατί τέτοιο είναι. Αντιθέτως, και από όσο γνωρίζω, δεν υπήρξε καν ελληνική αντιπροσωπεία στο μνημόσυνό του, αλλά ούτε και έντονη διαμαρτυρία και αντίδραση για την ανεπίτρεπτη κατακράτηση της σωρού του.

Η επίσημη ελληνική συμπεριφορά, και σε αυτό το τραγικό θέμα είναι απαπράδεκτη και από κάθε πλευρά καταδικαστέα. Αποδεικνύει για πολλοστή φορά την ύπαρξη ενός αβυσσαλέου εθνομηδενισμού, που αναπότρεπτα ενθαρρύνει εχθρούς/φίλους να μας συμπεριφέρονται ως "ανύπαρκτους" στη διεθνή σκηνή.

Αυτά, όπως και σωρεία άλλων, επείγεται να αλλάξουν. Αλλά....δεν βλέπω το πως και από που.

Maria Delivani

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)