Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΣΟΚ στην Πάτρα! ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ μεταξύ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ μέσα στην πόλη… (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ)


Αιμόφυρτοι στο έδαφος, όπως αποκαλύπτει ο φακός του gnomip.gr εντοπίστηκαν δύο αλλοδαποί μετανάστες στη 1:30 τα ξημερώματα, στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της ΑΒΕΞ, στην Πάτρα.
Οι δύο τραυματίες, ηλικίας 27 και 22 ετών, πήραν εξιτήριο από το Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια από μαχαίρι, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της Ασφάλειας Πατρών για τον εντοπισμό των δραστών.

1.jpg
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην συμπλοκή συμμετείχαν αλλοδαποί για προσωπικές διαφορές. Η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ παράλληλα θα ενταθούν τα μέτρα αστυνόμευσης στην παραλιακή ζώνη.
2.jpg
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.
Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η Αστυνομία, αναφέροντας τα εξής: «Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, έπειτα από διένεξη, με τη χρήση μαχαιριού προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε δυο αλλοδαπούς άνδρες, ηλικίας 27 και 22 ετών, τραυματίζοντας τους στα πόδια και στο κεφάλι. Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου «Παναγία η Βοήθεια».
Πηγή: gnomip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)