Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Επιτρέπεται η είσοδος αλλά απαγορεύεται η έξοδος.Συλλαμβάνουν μετανάστες που επιχειρούν να φύγουν στο εξωτερικό

Σπουδαία δουλειά κάνουν οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας μας κατ’ εντολήν των ξένων αφεντικών. Ενώ επιτρέπουν την μαζική είσοδο παράνομων μεταναστών, απαγορεύουν την έξοδο και δρουν άμεσα όταν σε προσπάθειες εξόδου τους απο την χώρα.

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως, στη «σύλληψη» δύο παράνομων μεταναστών προέβησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.Οι δύο αλλοδαποί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Το ότι είχαν επίσης παράνομα δεν απασχολεί κανένα. Αρκεί να μην φύγουν!

Στη σύλληψη ενός ακόμη 28χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

‘Αξιος ο μισθός τους. Και περισσότερο άξια οι κυβερνώσα ΠΦΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)