Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Θρησκευτική ουδετερότητα σημαίνει αθεΐα που οδηγεί στην πανθρησκεία . Αποτρέψτε το ή χανόμαστε .

Σχόλιο από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
Λέμε ΟΧΙ στην Συνταγματική αναθεώρηση, η Ελλάδα βρίσκεται υπό Γερμανική Κατοχή με δωσίλογους - προδότες πολιτικούς. Η όποια αναθεώρηση του Συντάγματος θα είναι προς όφελος των κατακτητών και όχι προς του Ελληνικού λαού.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. 



Φέρτε στο μυαλό σας την εικόνα της ορκωμοσίας της Κυβέρνησης όπου οι περισσότεροι δεν θέλησαν να ορκιστούν στο Ευαγγέλιο......

Ας δούμε τώρα τα παρακάτω.

Το Σύνταγμα ορίζει τα πάντα .

Συνταγματική αναθεώρηση γίνεται , προκειμένου η Συνταγματική τάξη (μέσω αυτής και όλοι οι νόμοι που ρυθμίζουν αναγκαστικά την κοινωνική μας ζωή ) να προσαρμοστεί σε μια νέα εποχή που διαμορφώθηκε . 

Η πλέον ασφαλής εξέλιξη είναι , η Συνταγματική αναθεώρηση να υλοποιηθεί στην βάσει της παγιωμένης συνταγματικής νομολογίας των τριών ανώτατων δικαστηρίων . Δεν είναι τυχαίο που , δεν υπάρχει Συνταγματικό δικαστήριο στην Ελλάδα , αν υπήρχε , δεν θα περνούσαν πολλά σχέδια των «εχθρών» μας.

Στην περίπτωση της Ελληνικής κοινωνίας όμως , η πραγματικότητα που διαμορφώθηκε , μέσα από τα μνημόνια, την πολυπολιτισμικότητα και το
μεταναστευτικό , τις θυσίες στο όνομα του Ευρωπαϊκού οράματος , την επίδραση της παγκοσμιοποίησης , τη διαφθορά σε όλα τα επίπεδα , την απώλεια Εθνική Κυριαρχίας , τη μετατροπή της χώρας σε χώρο , τη διείσδυση κάθε λογής αλλοδαπών συμφερόντων , τη μετατροπή της χώρας σε ¨Αμερικανική Βάση¨ και σε λίγο Ισραηλινή ( για να μη μας ¨δείρει ¨ η Τουρκία ) , τους υπαρκτούς πλέον κινδύνους , όπως υπογεννητικότητα , φυγή της νεολαίας , τις γεωπολιτικές ( αναγκαστικές ) συμμαχίες μας κ.α , η πραγματικότητα αυτή , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

Εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα που θέλουν να εξαφανίσουν κάθε τι Ελληνικό , για το δικό τους όραμα .

Παρόλα αυτά , πέφτουμε στην ΠΑΓΙΔΑ να την υιοθετήσουμε σε αυτήν την φάση και με αυτά τα δεδομένα ΣΑΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ , προσαρμόζοντας το Σύνταγμά μας ΏΣΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ τα σχέδιά τους οι «εχθροί τους Ελληνισμού »

Τι σημαίνει αυτό ; Ανικανότητα , προδοσία ,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!

Μήπως οι εχθροί μας , κρατούν τα ινία της χώρας ;

Μήπως οι εχθροί του Ελληνισμού είναι εντός των Πυλών;

Είναι ίσως η μοναδική περίπτωση στην Ιστορία της Νεότερης Ελλάδας που το ΣΥΝΤΑΓΜΑ πρέπει να λειτουργήσει σαν φάρος , και όχι σε χαλασμένη πυξίδα

Πρέπει να σταθεί αμετάβλητο και ακίνητο , προκειμένου να κρατήσουμε σε ένα κόσμο γύρω μας που τα έχει χαμένα , τη δική μας λογική , τη δική μας συνείδηση , τη δική μας κουλτούρα , τα δικά μας ήθη και έθιμα , τη δική μας αξιοπρέπεια , τη δική μας ταυτότητα , το δικό μας μέλλον .

Προστατέψετε τον Ελληνισμό

ΑΦΗΣΤΕ ΕΞΩ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ .

Ειδάλλως , θα σας έρθει μπούμερανγκ … στις επικείμενες εκλογές .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)