Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

«Ανεπιθύμητοι» από τον ίδιο τους τον χώρο Σκουρλέτης-Ρήγας-Φίλης-Δρίτσας & Τόσκας: Τους προπηλάκισαν στο Πολυτεχνείο

«Ανεπιθύμητοι» από τον ίδιο τους τον χώρο Σκουρλέτης-Ρήγας-Φίλης-Δρίτσας & Τόσκας: Τους προπηλάκισαν στο Πολυτεχνείο Συγκεντρωμένοι προπηλάκισαν άγρια κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται για τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, τον αναπληρωτή ΥΠΕΘΑ Παναγιώτη Ρήγα, τους βουλευτές Νίκο Φίλη, Νίκο Τόσκα και Θοδωρή Δρίτσα που βρέθηκαν σήμερα πρωί πρωί στο Πολυτεχνείο, παραμονή της επετείου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που γίνονται.

Τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης επέλεξαν να πάνε νωρίς το πρωί στο Πολυτεχνείο -ώστε να μην έχει πολύ κόσμο- προκειμένου να καταθέσουν στεφάνι, ωστόσο οι συγκεντρωμένοι φοιτητές τους αναγνώρισαν και στράφηκαν εναντίον τους.

Ακολούθησε μεγάλη ένταση, με σπρωξιές, κλωτσιές, ενώ κάποιοι εκτόξευαν καφέδες και μπουκάλια με νερό.



Οι συγκεντρωμένοι απώθησαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην εισόδο του Πολυτεχνείου, δεν τους άφησαν να μπουν στο χώρο και τελικά τους έδιωξαν.

Αμέσως μετά τους προπηλακισμούς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισαν όσους τους επιτέθηκαν φασίστες και ανθρώπους με ολοκληρωτικές αντιλήψεις.

Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Παναγιώτης Ρήγας είπε «αυτό που διαμορφώθηκε δεν τιμά της γενιές εκείνες». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός υποστήριξε πως τα άτομα που ήταν στο Πολυτεχνείο και προπηλάκισαν την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι «φασίστες, μία εν δυνάμει φασιστική μειοψηφία», ενώ ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας έκανε λόγο για μία «ολοκληρωτική αντίληψη».

Δείτε το βίντεο από την ένταση. Μάλιστα διακρίνεται και ο κ.Ρήγας να προσπαθεί να μπει στο Πολυτεχνείο και να απωθείται βίαια από συγκεντρωμένους.

Περίπου στις 9 το πρωί έφτασαν στον χώρο του Πολυτεχνείου μέλη της ΚΝΕ για περιφρούρηση καθώς στις 10.30 αναμένεται να καταθέσει στεφάνι ο Δημήτρης Κουτσούμπας.



Βέβαια αυτό που πρέπει να τονιστεί εδώ είναι το γεγονός ότι αυτοί που επιτέθηκαν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδεολογικά «συγγενείς» τους και τυγχάνουν ιδιαίτερης προστασίας από αυτήν την κυβέρνηση αφού δεν συλλαμβάνονται ποτέ.

Όλοι ανήκουν στον ίδιο αριστερό «προοδευτικό» χώρο.






pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)