Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

«ΣΕΙΣΜΟΣ» στη Νέα Δημοκρατία! ΝΑΙ στη συμφωνία για τα Σκόπια;



Σάλος έχει προκληθεί στη Νέα Δημοκρατία από χθες, λόγω της ανακοινώσεως ότι θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος ο Πέτρος Τατσόπουλος.
Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός για την προσπάθειά του να αλλάξει την ιστορία του 1821 μέσω του ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ, στο παρελθόν έχει κατακεραυνώσει τη ΝΔ στην οποία σήμερα πάει με χαμόγελο.
Πολύ πρόσφατα ο κ. Τατσόπουλος είχε χαρακτηρίσει λαϊκισμό την δήθεν άρνηση της Νέας Δημοκρατίας στη συμφωνία των Πρεσπών και είχε ταχθεί υπέρ της σύνθετης ονομασίας.
Όμως κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας, όπως έχει δείξει και σε ομιλία του στην ΔΕΘ αλλά και μέσα στη βουλή.
Άρα να υποθέσουμε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δείχνει την ταύτισή του με τη σύνθετη ονομασία; Κάνει στροφή προς το «κέντρο» (το Σημιτικό κέντρο που λένε πολλοί) το οποίο είναι υπέρ της σύνθετης;
Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις Τατσόπουλου-Μητσοτάκη οι οποίες συμφωνούν:
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
Ζωντανή μετάδοση
00:00
Άρα να υποθέσουμε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δείχνει την ταύτησή του με τη σύνθετη ονομασία; Κάνει στροφή προς το «κέντρο» (το Σημιτικό κέντρο που λένε πολλοί) το οποίο είναι υπέρ της σύνθετης;

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)