Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Είδηση «ΣΕΙΣΜΟΣ»: ΚΙΝΑ-ΡΩΣΙΑ στηρίζουν την Ελλάδα και «ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ» τη Συμφωνία των Πρεσπών…


Μια είδηση σεισμό μεταδίδουν τα σκοπιανά ΜΜΕ σχετικά με το μέλλον της συμφωνίας των Πρεσπών και την εφαρμογή της.
Όπως αναφέρεται, Κίνα και Ρωσία έχουν σκοπό να κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την πρόσδεση των κράτους των Σκοπίων στο ΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο.
Έτσι, το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών αναμένεται την προσεχή εβδομάδα να ζητήσει έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών από τη Ρωσική Ομοσπονδία και την Κίνα, τα δύο μόνιμα κράτη-μέλη που έχουν δικαίωμα βέτο.
Στην κίνηση αυτή αναμένεται να συμμετάσχει και η Τουρκία, η οποία θέλει τα Σκόπια να ονομάζονται σκέτο Μακεδονία, αφού θέλει πάντοτε να στηρίζει οτιδήποτε το ανθελληνικό.
Το στοιχείο το οποίο θα θίξουν οι διαφωνούντες είναι η νομική ερμηνεία βάσει του διεθνούς δικαίου, για το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης ενός έθνους ή ενός λαού, ένα θέμα το οποίο έθιξε, ήδη, στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκε Ιβάνοφ.
Σε κάθε περίπτωση, εάν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε θα είναι μια ακαλή εξέλιξη για την Ελλάδα, ανεξαρτήτως της βάσεως στην οποία θα ασκηθεί το βέτο. Η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να καταργηθεί…
Με πληροφορίες από Βαλκανικό Περισκόπιο

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)