Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Λεηλασιών συνέχεια: Το ΤΑΙΠΕΔ εκποιεί την Αγορά Μοδιάνο. Ας ελπίσουμε να διατηρηθεί τουλάχιστο

Σχόλιο ιστολογίου:
οι προδότες πουλάνε τα πάντα (για την ακρίβεια τα χαρίζουν, σε εξευτελιστικές τιμές) σαν να είναι δικά τους και μετά το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ποιος νομίζετε έχει σειρά; Εσείς οι ίδιοι, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, μέχρι και την ψυχή σας θα αρπάξουν, θα την ξεπουλήσουν στον διάβολο, για ένα χρέος που δεν υπάρχει, ξυπνάτε γιατί χανόμαστε !!!!!!
Αντισταθείτε - είναι το χρέος μας, για όσους ήρωες έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα, για το αίμα των προγόνων μας !!!!!



Του Ηλία Μπέλλου
19.07.2017
Εκατό χρόνια μετά την οικοδόμησή της, η Αγορά Μοδιάνο αποκτά μια δεύτερη ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στο ιστορικό κέντρο και στην οικονομική ζωή της Θεσσαλονίκης. Η Αγορά ή Στοά Μοδιάνο χτίστηκε σε σχέδια του αρχιτέκτονα Ελί Μοδιάνο το 1925, στο σημείο που βρισκόταν παλαιότερα η συναγωγή Ταλμούδ Τορά. Η περιοχή ανήκε στην «πυρίκαυστο ζώνη» της μεγάλης πυρκαγιάς της Θεσσαλονίκης του 1917 και αποτελεί ορόσημο της
συμπρωτεύουσας που είναι στενά συνδεδεμένο και με την ιστορία της εβραϊκής κοινότητάς της.
Χθες, Τρίτη, το ΤΑΙΠΕΔ ολοκλήρωσε τη μεταβίβαση ποσοστού 43,63%, εξ αδιαιρέτου κυριότητας επί του ακινήτου που κατείχε, προς την One Outlet Α.Ε., συμφερόντων Σάμι Φάις και Notos Com, που είχε ανακηρυχθεί πλειοδότρια στη σχετική διαγωνιστική διαδικασία με προσφορά ύψους 1,9 εκατ. ευρώ.
Τόσο οι Θεσσαλονικείς όσο και οι οικονομικοί παράγοντες της πόλης αναμένουν πλέον την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου του αγοραστή και τις παρεμβάσεις που εκτιμάται ότι έχουν τη δυνατότητα να αναμορφώσουν ριζικά την εικόνα του ακινήτου αλλά και του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)