Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Έρχονται τα πάνω – κάτω στα κινητά. Τι αλλάζει ευχάριστα στις χρεώσεις!

  Τα πάνω – κάτω έρχονται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας και στον τρόπο των χρεών μετά από απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου......Σε έξι περίπου μήνες από σήμερα και οι Ελληνες καταναλωτές θα δουν διαφορετικές χρεώσεις για τα τηλέφωνα που κάνουν και τα μηνύματα που στέλνουν.

Η απόφαση προβλέπει ότι το ενιαίο κόστος των κλήσεων από κινητό τηλέφωνο σε άλλο κινητό τηλέφωνο εντός της Ε.Ε, θα ανέρχεται πλέον σε 0,19 ευρώ ανά λεπτό ομιλίας, ενώ το κόστος της αποστολής των σύντομων γραπτών μηνυμάτων (SMS) θα είναι 0,06 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι από τις 15 Μαίου του 2019 αλλάζουν τα δεδομένα στην περιαγωγή και μπαίνει τέλος στις υπέρογκες χρεώσεις που άδειαζαν την τσέπη των καταναλωτών όταν βρίσκονταν σε χώρα της ΕΕ. Πλέον ως ανώτατο όριο για τις κλήσεις ορίζονται τα 19 σεντ ανά λεπτό ενώ κάθε SMS, δηλαδή κάθε μήνυμα έχει ανώτατο όριο ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)