Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Οι Γερμανοί ξανάρχονται

Οι Γερμανοί αφού αιματοκύλισαν την Υφήλιο δύο φορές τον προηγούμενο αιώνα, αφού οι Ναζί ανασκολόπησαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα, έφυγαν σαν κύριοι και δεν πλήρωσαν πολεμικές αποζημειώσεις ούτε τα τεράστια χρέη τους. Ξαναγύρισαν ως νικητές. Κατακτούν την Ευρώπη και καταπατούν τη δόλια Ελλάδα με ένα ποιο αποτελεσματικό όπλο, το νόμισμα.
Τυπώνουν χαρτί σε ευρώ στην Φραγκφούρτη όπου εδρεύει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και μας το πουλάνε με τόκο 2% ή και 4% αν συνυπολογιστεί και ο αρνητικός πληθωρισμός.

Μέσα στην νέα γερμανική ευρω-κατοχή το κάλπικο χρέος υπερδιπλασιάστηκε. 

Και τώρα οι Γερμανοί απαιτούν να πληρώνουμε βαρύτατο τίμημα ξεπουλώντας όλη τη χώρα. 
Μας παίρνουν τα πάντα, ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΔΕΣΦΑ,ΟΣΕ,ΕΥΔΑΠ και λοιπές ΔΕΚΟ,τουριστικά ακίνητα,δρόμους, λιμάνια, αεροδρόμια, δημόσια ακίνητα,τις τράπεζες και τις θυγατρικές τους,τα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας, τα πάντα όλα σε στυλ χώρας Μπανανίας. 

Αυτοί έχουν τον κουμπαρά και παραγγέλουν τη μουσική. Και εμείς χορεύουμε το χορό της φτώχειας, της ταπείνωση και της καταστροφής. Δειλοί, μοραίοι και άβουλοι αντάμα, χορεύουμε τον χορό του Ζαλόγγου για χατήρι του “πάση θυσία στο ευρώ”. και θα χορεύουμε αλυσσοδεμένοι για τα επόμενα 41 χρόνια. 
Αν υπάρχουμε,υπάρχει η Ελλάδα μέχρι τότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)