Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Μην τους πιστεύετε. Αποστασίες, λάσπες και θέατρο σκιών… Όλα είναι στημένα

Γράφει ο Blood
Εμένα όλα αυτά που γίνονται τελευταία, μου φέρνουν στο μυαλό μια άλλη περίεργη εποχή.
Μήπως διότι αυτό θα ήταν το απόλυτο σενάριο που θα τους «βόλευε», όπως ΠΑΝΤΑ βόλευαν τέτοια σενάρια, αριστερές κυβερνήσεις ή κόμματα ή αποκόμματα ;;
Μήπως διότι ένα τέτοιο σενάριο, πάντα, συσπειρώνει και ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ την τάχα μου (πάντα) αδικημένη αριστερά και ταυτόχρονα καλύπτει όλες τις πολιτικές της πράξεις και αποφάσεις ;
Μήπως …επιδιώκουν ένα τέτοιο σενάριο; Λέμε τώρα. Μήπως ;
Μήπως έχουν σχεδιάσει όχι ένα, αλλά πολλά σενάρια ;
Διότι όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους τέτοιας ιδεολογίας από την μια και τέτοιων αντιλήψεων από την άλλη, όχι ένα αλλά πολλά σενάρια είναι λογικά και πιθανά. Είναι δεδομένο ότι θα τα σκεφτούν, μένει ποια θα υλοποιήσουν.
Μην τους πιστεύετε. Όλα ειναι στημένα μεταξύ τους, παίζουν θέατρο για να σωθούν.
Οι παραιτήσεις. 
Οι ύποπτες αυτές παραιτήσεις μου θυμίζουν άλλες εποχές, που είχαν ως αποτέλεσμα να μπει σε περιπέτεια ο τόπος και να έλθει η χούντα το 1967.
Οι παραιτήσεις βουλευτών στην συγκεκριμένη στιγμή απο συγκεκριμένο κόμμα, ειναι ύποπτες.
Κι είναι ύποπτες γιατί προέρχονται από τους συγκυβερνήτες, οι οποίοι αφού πρώτα ψήφισαν στήριξη στην κυβέρνηση, μετά «θυμήθηκαν» την πατρίδα και την αξιοπρέπεια τους.
Οι παραιτήσεις βουλευτών και η δήλωση του Προέδρου της Βουλής περί αποσταθεροποίησης δεν ακούγονται τόσο αθώα. «Ακροδεξιοί και «οικονομικά συμφέροντα»προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν το πολίτευμα». Όχι την κυβέρνηση, το πολίτευμα. Και σε μια ώρα έρχεται ο «ακροδεξιός» Ρουβίκωνας με τα «οικονομικά συμφέροντα» των Εξαρχείων και τους κάνει ρόμπα. ….»εμείς πήγαμε στον Κατσίκη«
Η Λάσπη και θέατρο σκιών 
Η λάσπη ειναι μια μορφή φασισμού και μάλιστα σκληρή και απόλυτη. Μια πλάγια και άτιμη επίθεση στον αντίπαλο.
Οι «αποστασίες» σε συνδυασμό με τις λάσπες που εκτοξεύουν και που θα έχουν ετοιμάσει, ειναι ένα σχέδιο επικίνδυνο, απάνθρωπο και όχι (φυσικά) δημοκρατικό. Είναι ένα καλοστημένο αριστερό σχέδιο, δοκιμασμένο πολλάκις (όχι ο Παύλος).
Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα τους βόλευε αφάνταστα σε αυτήν την δεδομένη στιγμή, έτσι όπως τα έχουν κάνει όλα εντός και εκτός Ελλάδας.
Διότι με κάτι τέτοια τερτίπια θα δικαιολογηθούν και όλα αυτά και όλα τα άλλα που θα φέρει το τσουνάμι που έρχεται εξ αίτιας τους. Πέρα από την δυναμική και την συσπείρωση που κάτι τέτοια γεγονότα φέρνουν σε τέτοια κόμματα και ειδικότερα στην αριστερά.  Δε φαίνεται να υπάρχει άλλος τρόπος να την προκαλέσουν παρά μόνο, αντιδημοκρατικό σχέδιο λάσπης, και θεατρικά σενάρια πατριωτικής ευαισθησίας…κατόπιν εορτής.
Φυσικά ένα τέτοιο σκηνικό θέλει δυο. Θέλει τον «εγκέφαλο» και έναν «καλό» και υπάκουο συνεργάτη. Έναν ηλίθιο χρήσιμο μέχρι να καταστεί άχρηστος. Και αυτός ο συνεργάτης υπάρχει. Από την αρχή υπήρχε.
Αυτός ήταν ο βασικός θεμελιωτής της αριστεράς στην Ελλάδα.
Αυτός ειναι το στήριγμα της υπογραφής που έδωσε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια και τώρα παίζει θέατρο κοροϊδεύοντας τον κόσμο.
Αυτός ειναι που έδωσε στους Σκοπιανούς το δικαίωμα να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες, αυτός ειναι υπεύθυνος που οι Σκοπιανοί θα μιλάνε την …μακεδονική και αυτός ειναι που τώρα παριστάνει τον ευαίσθητο πατριώτη. (σε συνεννόηση πάντα με τον «προϊστάμενο» του)
Αυτός τους έφερε, αυτός τους θεμελίωσε και αυτός τους στηρίζει ακόμα και αυτοί πάνε να του το ανταποδώσουν, πάνε να τον «σώσουν»
Αν καταλάβαμε όλοι σωστά , ο Υπ. Άμυνας θα παραστεί στο ΝΑΤΟ όπου θα προσκληθούν τα ΣΚΟΠΙΑ ως Β.Μακεδονία για να τους πει ότι….«δεν συμφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε η κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει και στηρίζει» . Αυτός ο τύπος δουλεύει τον κόσμο, όπως εξ αρχής έκανε.
Όμως να γνωρίζουν όλοι αυτοί κάτι. Η Δημοκρατία είναι δυνατή και θεμελιωμένη στην πατρίδα μας. Η Δημοκρατία μας δεν τους φοβάται Η Δημοκρατία μας δεν φοβάται τα καθεστώτα οποιασδήποτε απόχρωσης. Η Δημοκρατία στην Ελλάδα ειναι στέρεη και δεν εξαπατάτε.
Όποιος έχει έστω και σαν σκέψη κάτι τέτοιο, να πληγώσει και να ξεφτιλίσει την Δημοκρατία και το Σύνταγμα, θα βρεθεί αυτή την φορά απέναντι στο λαό.  Στον λαό, που ξέρει πώς να προστατευτεί από κάτι τέτοια καθεστώτα, από κάτι τέτοια τερτίπια.  Και μπορεί να μην είναι αλάνθαστος, έχει όμως εμπειρία, και καταλαβαίνει.
  • Στημένη η «ευαισθησία» του Καμμένου για το όνομα, που όταν ο πρωθυπουργός του το δώριζε στους Σκοπιανούς μαζί με την γλώσσα την ιστορία μας και την εθνότητα,  αυτός κοιτούσε αλλού ώσπου να τελειώσει η «δουλεία» και μετά να έρθει να παραστήσει κάτι που σίγουρα δεν ειναι.
*Επίσης, και η λάσπη φασισμός ειναι και μάλιστα απόλυτος. Το δε βασικό συστατικό της  λάσπης ειναι η αλητεία. Μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί ότι την έχουν μπόλικη και την χρησιμοποιούν μάλιστα και πολύ καλά.

lastpoint.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)