Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Το πολιτικό κατεστημένο σε φάση τερατογένεσης. Ανάγκη μιας επανάστασης για εθνική και κοινωνική απελευθέρωση.

«Επετειακό Αφιέρωμα στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 ...Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και τα στελέχη του δυσκολεύονται ακόμα και να παρουσιαστούν δημόσια. Οι ΑΝΕΛ διαλύονται. Η Ένωση Κεντρώων φυλλοροεί. Τα Ποτάμι φεύγει από το ΚΙΝ.ΑΛ και αποσυντίθεται και κατευθύνεται ως δεκανίκι προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ που απομένει, σπαράσσεται και πάει να μετατραπεί σε βοήθημα και εφεδρεία της ΝΔ. Η ΝΔ κλυδωνίζεται με κεντρόφυγες τάσεις προς τα ακροδεξιά και προς «καραμανλικούς».

Το κύριο που στηρίζει την φαινομενική δυναμική της ΝΔ δεν είναι άλλο από τα ισχυρά διαπλεκόμενα συμφέροντα  ολιγαρχών και μίντια, που της δίνουν μια κίβδηλη εικόνα άνετου προβαδίσματος, επιχειρώντας να περισώσουν έναν
αρχηγό της, ορισμό του νεοφιλελεύθερου, που σύρεται από την λαϊκή βάση της Δεξιάς, τον Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος μόλις και μετά βίας και με αρκετή φιλοφρόνηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολιτική μετριότητα, με IQ το οποίο μόλις ανταγωνίζεται εκείνο του ΓΑΠ!
Αυτή η τραγική εικόνα ενός φαύλουδιεφθαρμένουπαρ ακμιακού και παραδομένουκατεστ ημένου πολιτικού σκηνικού πνίγει την χώρα και θάβει κάθε ελπίδα για το μέλλον της.
Μόνο ένας λαός που έχει χάσει το κουράγιο του και έχει παραιτηθεί στον ραγιαδισμόκαι την μοιρολατρία, μπορεί να αποδέχεται αυτήν την φαύλη και εκφυλιστική κατάσταση για τον ίδιο και κυρίως για τα παιδιά του.
Η μόνη διέξοδος που έχει απομείνει είναι να βαδίσουμε τους δρόμους μιας αυθεντικής πολιτιστικήςαξιακής και πολιτικής επανάστασης γ ια την εθνικήπολιτιστικήαξιακήοικονομική και κοινωνική επ αναθεμελίωση και απελευθέρωση  της χώρας, με όλα όσα αυτά συνεπάγονται.
Αυτή είναι η πρόταση και η πρόσκληση της Iskra.

(Εστάλη από αναγνώστη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)