Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ


«Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύη την καρδίαν μας 
μόνο το αίσθημα το ελληνικό.
Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης».

Ιωάννης Καποδίστριας

Στην Ελλάδα, από το 1821 και μετά, δημιουργήθηκαν τρία κόμματα, το Γαλλικόν, το Αγγλικόν και το Ρωσικόν.

Το Γαλλικό Κόμμα, μετά την ήττα της Γαλλίας στον Γαλλοπρωσσικό πόλεμο του 1870 και την ανάληψη της ηγεμονίας της ηπειρωτικής Ευρώπης από την Γερμανία (Β' Ράιχ), έδωσε την θέση του στο... Γερμανικό Κόμμα.

Το Αγγλικό Κόμμα, μετά τον Β' ΠΠ και την ανάληψη της Ηγεμονίας του Δυτικού Κόσμου από τις ΗΠΑ, μετεξελίχθηκε στο Αμερικανικό Κόμμα.

Το Ρωσσικό Κόμμα παρέμεινε ρωσικό, αλλάζοντας μόνο ιδεολογία την περίοδο 1917-1990, που την εξουσία είχαν οι μπολσεβίκοι.

Έτσι, στο Προτεκτοράτο της Ελλάδος (ας μην μας κακοφαίνεται, αν θέλουμε ας το αλλάξουμε από το να υποκρινόμαστε ότι είμαστε ελεύθερο κράτος) τα δημιουργηθέντα κατόπιν πολιτικά κόμματα, είναι ΟΛΑ απόγονοι εκείνων των πρώτων κομμάτων, των ''Προστάτιδων Δυνάμεων'' !!!

Το Κόμμα των Φιλελευθέρων (Βενιζέλος) ήταν ο απόγονος του Αγγλικού Κόμματος ενώ το Λαϊκό Κόμμα ήταν ο απόγονος του Γαλλικού Κόμματος, που ήδη είχε παραχωρήσει την θέση του στο Γερμανικό Κόμμα (Βλ. Εθνικός Διχασμός). Έτσι, ο μεν Βενιζέλος παρέμεινε μέχρι τέλους αγγλόδουλος, οι δε πολιτικοί του αντίπαλοι γερμανόδουλοι!

Στην διάρκεια της Κατοχής, το ΕΑΜ, υπήρξε ο φορεύς του Ρωσικού-Σοβιετικού Κόμματος, ενώ ο ΕΔΕΣ ήταν του Αγγλικού-Αμερικανικού Κόμματος (βλ. Εμφύλιος Πόλεμος).

Η ΕΡΕ του Καραμανλή, ήταν κατά βάσιν το Γερμανικό Κόμμα (βλ. υπόθεση Μέρτεν, χάρισμα των γερμανικών αποζημιώσεων κλπ), ενώ η Ένωσις Κέντρου των Παπανδρέου ήταν το Αμερικανικό Κόμμα (βλ. σχέδιο ΑΣΠΙΔΑ) και η ΕΔΑ (Κύρκος-Ηλιού) ήταν το Ρωσικόν (Σοβιετικόν) Κόμμα!

Μετά την Χούντα των Συνταγματαρχών, η ΝΔ απόγονος της ΕΡΕ, συνέχισε ως τις μέρες μας να είναι το Γερμανικό Κόμμα (βλ. Οικογένεια Μητσοτάκη-Σχέσεις με Γερμανία κλπ) ενώ το ΠΑΣΟΚ ήταν σταθερά και αδιάλειπτα το Αμερικανικό Κόμμα (για αυτό άλλωστε έμεινε και περισσότερο στην εξουσία!). Το νομιμοποιηθέν υπό του ''εθνάρχη'' ΚΚΕ, παρέμενε το Ρωσικό - Σοβιετικό Κόμμα, μέχρι το 1990 (πτώση Ανατολικού Μπλοκ).

Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ (βλ. Νέο ΠΑΣΟΚ) είναι το γνήσιο Αμερικανικό Κόμμα με την αντι-αμερικανική ρητορική, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ, είναι η Σύμπραξις Γερμανικών Κομμάτων και η Χρυσή Αυγή (!) είναι ή προσπαθεί να γίνει το νέο Ρωσικό (Πούτιν) Κόμμα της Ελλάδος!!!

Μόνες εξαιρέσεις, ήταν ο Καποδίστριας, ο Μεταξάς και ως ενός σημείου ο Παπαδόπουλος, οι οποίοι κυβέρνησαν την χώρα με μοναδική βάση το Εθνικό Συμφέρον. Τον πρώτο και τον δεύτερο τους δολοφονήσαμε και τον τρίτο τον χώσαμε ισόβια στην φυλακή όπου πέθανε.

Αυτά, για να ξέρουμε που ζούμε και ποια είναι η ιστορία μας.



Πηγές: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)