Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Η ΚΡΥΦΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ... ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ


Ευλαβικώς τα σέβη της στον «Σουλτάνο» θα δώσει με την παρουσία της στην ορκωμοσία του Ερντογάν, η αδελφή του προέδρου της Ν.Δ. η οποία έγραψε στο μέσο κοινωνικής της δικτύωσης:

«Θα παραστώ στην ορκωμοσία του Ερντογάν έπειτα από πρόσκλησή του. Βαθύτατα πιστεύω ότι ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δύο Ελληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης». 

Δηλαδή, για ποιους διαύλους επικοινωνίας μιλάει η κυρία; Με
ποιον; Με αυτόν που κατά γενική ομολογία είναι ένας εκλεγμένος - Κύριος είδε πως - τύραννος, με αυτόν που έχει διαπράξει εγκλήματα κατά του λαού του και κατά ημών των Ελλήνων, αιχμαλωτίζοντας τους δύο στρατιωτικούς μας και ζητώντας με τον τον πλέον επίσημο τρόπο την ανταλλαγή τους με τους τούρκους κινηματίες. Με αυτόν που επιδιώκει την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, με ελληνικά εδάφη, με αυτόν που στις επίσημες δηλώσεις του έχει αμφισβητήσει από την Συνθήκη της Λωζάνης μέχρι την ελληνική κυριαρχία ΟΛΩΝ των νήσων του Αιγαίου! Με αυτόν που διατάζει την καθημερινή παραβίαση του Εθνικού Μας Εναέριου και Θαλάσσιου Χώρου! Με αυτόν που εξαιτίας του, θρηνούμε κάθε τόσο, Έλληνες Πιλότους της Πολεμικής Μας Αεροπορίας!

Με αυτόν, θέλει η κυρία, να διατηρήσει ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας; Ποιας επικοινωνίας; Τι είδους επικοινωνίας; Μα ποιας άλλης, από εκείνης του ραγιά προς τον αυθέντη του! Τέτοια επικοινωνία μάλλον θα εννοεί η κυρία!

Καθαρές κουβέντες. Με τον «προαιώνιο εχθρό του Γένους»δεν υπάρχει κανένας δίαυλος επικοινωνίας. Υπάρχει μόνο η δύναμη της Ισχύος, η δύναμη του Ξίφους! Όσο η Ελλάς έχει τοιούτου είδους «πολιτικούς» θα είναι ένα προτεκτοράτο των Ξένων και ένα «βιλαέτι» του Ερντογάν. 

Μόνον όταν ανέβουν στην Εξουσία, άνθρωποι με το πνεύμα του Κολοκοτρώνη («ο τούρκος φίλος δεν πιάνεται»), του Καραϊσκάκη («ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη προσκυνήσω») και του Κουντουριώτη («πλέω μεθ' ορμής ακαθέκτου εναντίον του προαιώνιου Εχθρού του Γένους»), μόνο τότε η Ελλάς θα αποκτήσει την χαμένη της Αξιοπρέπεια και Δόξα.

Οψέποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)