Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οδοντίατρος στη Σουηδία απέδειξε ότι το 80% των «ΑΝΗΛΙΚΩΝ» μεταναστών είναι ενήλικες και… τον ΑΠΕΛΥΣΑΝ…


Ένας Σουηδός οδοντίατρος απολύθηκε και μάλιστα του επιβλήθηκε πρόστιμο(!) επειδή υποστήριξε ότι το 80% των μεταναστών «παιδιών»είναι ενήλικες.
Πρόκειται για τον Bernt Herlitz, οδοντίατρο από το Gotland, στη Σουηδία, ο οποίος διαπίστωσε το 2016 ότι το 80% των «παιδιών» που ήλεγχε ήταν στην πραγματικότητα ενήλικες, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αναπτύχθηκαν πλήρως τα δόντια τους.

Ο Herlitz μοιράστηκε αυτήν την πληροφορία με έναν αξιωματικό μετανάστευσης, ο οποίος του είπε να καταθέσει μια έκθεση που να περιγράφει λεπτομερώς τα ευρήματά του.
Ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτής της έκθεσης για κ. Herlitz δεν ήταν καλό, αφού η περιφέρεια αποφάσισε να τον απολύσει και να τον τιμωρήσει, υπό την αμφίβολη κατηγορία ότι έσπασε το «απόρρητο».
Ο κ. Herlitz αποφάσισε τότε να μηνύσει τους εργοδότες του και κέρδισε. Αλλά η Περιφέρεια του Γκότλαντ προσέφυγε στο ανώτατο δικαστήριο της Στοκχόλμης, προσέλαβε έναν από τους καλύτερους δικηγόρους στη Σουηδία και κατάφερε να τον «συντρίψει», όπως το θέτει. Ο κ. Herlitz έχασε την υπόθεση και επιβλήθηκε πρόστιμο περίπου 50.000 δολαρίων.
Αυτή είναι η Ευρώπη με τις αυτοκτονικές τάσεις. Όποιος τολμάει να της δείχνει περίτρανα την πλάνη της είναι εχθρός και πρέπει να τιμωρείται. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και ένας Γάλλος δήμαρχος ο οποίος αρνήθηκε να χτίσει τζαμί και… καταδικάστηκε, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί κι αυτού πρόστιμο (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα).

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)