Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Η ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ 2.0 ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ:

27 ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΑΙ 28 ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΕΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Στις 2 Μαΐου 2018, 27 υπάλληλοι από ευρωπαϊκές χώρες και 28 αφρικανικά έθνη συναντήθηκαν στο Μαρόκο και υπέγραψαν την πολιτική διακήρυξη του Μαρακές. Δήλωση σχετικά με τη δημιουργία νέων πολιτικών χειρισμού της μετανάστευσης στην Ευρώπη. Ωστόσο, αυτή η δήλωση δεν πρέπει να συγχέεται με τη Διακήρυξη του Μαρακές του 2016, η οποία ήταν μια δήλωση που υπεγράφη από περισσότερους από 250 ηγέτες και μελετητές στις χώρες της πλειοψηφίας των Μουσουλμάνων σχετικά με το χειρισμό θρησκευτικών μειονοτήτων στα έθνη αυτά.
Hungary INGENIOUSLY STRIKES BACK at the EU
Η συζήτηση δεν αφορούσε την πτυχή της μετανάστευσης που θα περίμενε κανείς από τους ευρωπαίους αξιωματούχους. Αντί να δημιουργεί νόμους και πολιτικές και να εργάζεται για τον συντονισμό μεταξύ των δύο ηπείρων για τη μείωση της μετανάστευσης, ήταν ακριβώς το αντίθετο. Οι πολιτικές που πρόκειται να εφαρμοστούν έχουν ως στόχο να αυξήσουν σημαντικά το ποσό της μετανάστευσης από την Αφρική στην Ευρώπη. Παρόλο που συζητούν μια πολιτική για την απέλαση εγκληματικών μεταναστών, η δήλωση ως σύνολο στοχεύει ουσιαστικά στην αύξηση του συνολικού αριθμού που πρέπει να πάρει η Ευρώπη από την Αφρική.
Πόσο περισσότερη μετανάστευση θέλουν να προσθέσουν στο πρόβλημα μαζικής μετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, ρωτάτε; Λοιπόν, η εκτίμηση ως αποτέλεσμα αυτών των νέων πολιτικών που πρόκειται να εφαρμοστούν είναι η αύξηση του πληθυσμού της Αφρικής στην Ευρώπη από τα σημερινά 9 εκατομμύρια το 2018 σε 200 έως 300 εκατομμύρια το έτος 2068. Αυτό φυσικά θα οδηγούσε τους λευκούς ιθαγενείς ως μειονότητες στην πατρίδα τους.
Και φυσικά, ο λόγος για την αύξηση σε αυτό το τρελό ποσό είναι τα χαμηλά ποσοστά γεννήσεων της Ευρώπης. Το ποσοστό γεννήσεων που δημιούργησαν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι λέει στους Ευρωπαίους να μην έχουν παιδιά για φόβο υπερπληθυσμού. Και ο ισχυρισμός αυτών των ευτελών Ευρωπαίων νομοθέτων ότι για να διατηρήσουν κοινωνικά προγράμματα γήρατος θα πρέπει να φέρουν ένα νέο εργατικό δυναμικό. Παρά το γεγονός ότι σε κάθε χώρα όπου μεταφέρονται οι μετανάστες αυτοί οι μετανάστες χρησιμοποιούν πολύ μεγαλύτερα χρηματικά ποσά από κοινωνικά προγράμματα, τότε συνεισφέρουν. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται δραματικά το πρόβλημα και όχι ο καθορισμός του.
Υπήρξαν, ωστόσο, ορισμένοι αξιωματούχοι από ευρωπαϊκές χώρες που αρνήθηκαν να υπογράψουν αυτή τη καταστροφική δήλωση. Το πιο αξιοσημείωτο και ειλικρινές από τα οποία ήταν το βασιζόμενο έθνος της Ουγγαρίας. Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, επιτέθηκε με μεγάλη επιείκεια στον Γιώργο Σόρο και στα πολιτιστικά μαρξιστικά του ιδρύματα, όπως τα ανοικτά σωματεία, και δεν του επιτρέπει να συμμετάσχει στην ουγγρική οικονομία, συνεχίζει την πάλη ενάντια στον παγκοσμιοποιητή. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας Peter Szijarto χτύπησε τη δήλωση για την απεικόνιση της μετανάστευσης ως «ένα φαινόμενο που είναι μόνο καλό και ευνοϊκό και το οποίο προφανώς συμβάλλει στην παγκόσμια ανάπτυξη».
«Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια μη ισορροπημένη προσέγγιση και διαφωνούμε με αυτό», είπε ο ίδιος.
The Kalergi Plan and White Genocide In Europe
Σχέδιο Kalergi (για να γνωρίζουμε και να μην κοροϊδευόμαστε)
Αυτά τα συναισθήματα έδειξαν και άλλα ευρωπαϊκά έθνη όπως η Πολωνία, οι λαοί της Ευρώπης δεν θέλουν επίσης περισσότερη μετανάστευση. Σε κάθε δημοσκόπηση που διεξάγεται στις ευρωπαϊκές χώρες, η πλειοψηφία των ανθρώπων προτιμά πάντα λιγότερη μετανάστευση σε περισσότερα αλλά αυτό δεν σταματά εντούτοις τους ευρωπαίους παγκοσμιοποιητές. Ο υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου, Ντίτιερ Ράιντερς, δήλωσε ότι η στάση της Ουγγαρίας «δεν θα μείωσε την αποφασιστικότητα άλλων ευρωπαϊκών μελών να βρουν μια κοινή απάντηση στη μετανάστευση».
Top 4 (well known & documented) Plans for the Genocide of Europeans
Αυτή η δήλωση θα χρησιμεύσει μόνο για να καταστρέψει την ήδη καταρρέουσα Ευρωπαϊκή Ένωση και να δει την άνοδο λαϊκιστικών δεξιών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη όπως είδαμε στην Ιταλία. Επομένως, αυτό είναι σαφώς μια προσπάθεια τελευταίας χαράς από τους παγκοσμιοποιημένους, ενώ εξακολουθούν να έχουν τον πλειοψηφικό έλεγχο των κυβερνήσεων στην Ευρώπη για να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια μη αναστρέψιμη δημογραφική αλλαγή για να εξασφαλίσουν την εξουσία στο μέλλον. Αυτό πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει, ωστόσο, επειδή αυτές οι δεξιές κυβερνήσεις όπως η Ιταλία είναι αρκετά αφυπνισμένες γι ‘αυτό. Με την απέλαση αυτών των νέων μαζικών μεταναστών στην Αφρική, αφαιρώντας έτσι αυτούς τους ψηφοφόρους παγκοσμιοποιημένων κυβερνήσεων.
multiculturalism in Europe white genocide
WHITE GENOCIDE IN EUROPE!!!
WHITE GENOCIDE: EUROPEAN MIGRANT CRISIS
White Genocide Explained
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ! ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ
Πως θα είναι η Ευρώπη το 2020; Το αποτέλεσμα του Ισλαμικού εποικισμού!
Ode to a dying People (vanishing White Europe) – Saga (+tłumaczenie)
Έτσι θα ψωνίζουν στα μαγαζιά σας
https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1015931632904228864
Η μόνη γλώσσα με την οποία επικοινωνούν είναι της βίας, ας την εμπεδώσουμε καλά για αναμενόμενη αντεπίθεση.
https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1015636789267222529
Θέλουν το τηλέφωνο σας; το παίρνουν με το έτσι θέλω
https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1015257437740335106

Καθημερινότητα με λαθρο στην Αγγλία
https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1015203179984838656


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)