Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Για να πουλήσεις κάτι, πρέπει να σου ανήκει. Άλλως, είσαι απατεών, κλεπταποδόχος και "πάει λέοντις" (που λένε και στο Τζάντε)...



Γιώργος Παπαγιαννόπουλος

ΠΩΛΕΙΤΑΙ;
ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΛΟΓΟΣ:

Για να πουλήσεις κάτι, πρέπει να σου ανήκει. Άλλως, είσαι απατεών, κλεπταποδόχος και "πάει λέοντις" (που λένε και στο Τζάντε).
Έτσι λοιπόν ο κάθε Ιδιοκτήτης, "νοικοκύρης" κλπ. μπορεί π.χ. να πουλήσει το σπίτι του (στον Καπιταλισμό που έχει σπίτι, στον...

"υπαρκτό" απλά ΔΕΝ είχε...ω, μουγκοί δήθεν "και κομμουνιστές"). Στο μεγάλο "οικόπεδο" όμως που λέγετε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, είμαστε εκατομμύρια Ελληνες ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. Και... ΔΕΝ πουλάμε... ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ... κανονίστε την πορεία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)