Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΥΡΙΑ» ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ …ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ (βίντεο)

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει η κ. Στεφανίδου στον Ελληνισμό. Πρέπει να καταλάβουμε σε αυτή την χώρα, πως δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να ξεφτιλίζει τα ήθη και τα έθιμα της εκάστοτε περιοχής της Ελλάδος. Είναι ντροπή. Ηδη έχουν ξεσηκωθεί οι Μακεδόνες για αυτό το χάλι, ενώ έχουν σταλεί επιστολές διαμαρτυρίας.
Συγκεκριμένα στην θεματική ενότητα που εμφανίζεται η συμπαθής και ταλαντούχα κατ’ άλλα stand up comedian Λίλα Σταμπούλογλου, εμφανίστηκε ντυμένη με στολή Μακεδονίτισσας σαρκάζοντας το Συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη.
Η κωμικός είπε χαρακτηριστικά πώς ένα μέρος του Συλλαλητηρίου
ανταγωνίστηκε το πατρινό καρναβάλι, κοροϊδεύοντας τις πατροπαράδοτες Μακεδονίτικες ενδυμασίες.
Χαρακτήρισε τους διαδηλωτές φολκλόρ λέγοντας πώς αν αυτοί (οι διαδηλωτές) ήταν στον στρατό του Μέγα Αλέξανδρου θα έκαναν το βασίλειο του Φραπέ, σε ένα προσβλητικό σχόλιο για τους Θεσσαλονικείς.
Ακόμη πρόσθεσε πώς αν οι Σκοπιανοί δούνε όλα αυτά τα νούμερα ίσως κάνουν πίσω. Μπορεί όλα αυτά να έγιναν στα πλαίσια μια σάτιρας (και ας μην γελούσε κανένας στο πλατό) αλλά όταν πρόκειται για τόσο λεπτά ζητήματα, σε μια αθρόα συγκέντρωση πολιτών οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί πώς παρουσιάζουμε την σάτιρα και ποιους θίγουμε, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν απλός λαϊκός κόσμος που βγήκε να διαδηλώσει για την Μακεδονία.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)