Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ: Πανεθνικό συλλαλητήριο 4 Φεβρουαρίου στο ...






ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΧΙΤΛΕΡΙΚΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕ «ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ» ΑΜΥΝΑΣ Δ. ΒΙΤΣΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ (ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Καλημέρα» ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Γ. ΑΥΤΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 20/1/2018 ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ) ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 21/1/2018 ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΒΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΕΗ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΘΩΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ https://www.youtube.com/watch?v=2PUbDr_8o-Q 

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΝΑ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ «ΟΥΣΙΑ» ΜΑΣ, ΤΗΝ «ΨΥΧΗ» ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ (ΟΡΘΟΔΟΞΗ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΥΣΤΕΡΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)