Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ…ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Για τον… «αξιότιμο» δήμαρχο της Θεσσαλονίκης μόνο οι ομοφυλόφιλοι, που τους συμπαθεί ιδιαίτερα, έχουν το δικαίωμα να διαδηλώνουν στην Θεσσαλονίκη. Ούτε οι Πόντιοι για την γενοκτονία, ούτε φυσικά και οι Μακεδόνες.
Στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην παλαιά παραλία της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης.
Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Άνθιμου πως «Μακεδονία είναι Ελλάδα», τόνισε ότι «ούτε εγώ ούτε ο Μητροπολίτης
εκφράζουμε την εξωτερική πολιτική της χώρας, ούτε την χαράσσουμε. Εγώ ξέρω ότι με τους γείτονές μας πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις».
Επανέλαβε επίσης, πως διαφωνεί με το συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην 21 Ιανουαρίου αλλά και τις υπογραφές που συγκεντρώνονται για τον όρο «Μακεδονία».
«Διαφωνώ και έχω πει κακές λέξεις για τα συλλαλητήρια. Αυτά τα συλλαλητήρια δεν εκφράζουν την κοινή γνώμη.
Δεν μπορεί ο καθένας να… ΤΣΙΡΙΖΕΙ και να φωνάζει ότι θέλει στους δρόμους. Δεν μπορεί σε μία τέτοια φάση να υπάρχουν ακραίες αντιλήψεις.
ΝΙΚΟ9Σ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)