Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Η Ιερά Σύνοδος «σύρθηκε» κλαίουσα για να πει ναι στο συλλαλητήριο της Αθήνας

Αυτό που θα επιδιώξει η κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες είναι να κλείσει όπως όπως το σκοπιανό έστω και ρίχνοντας «ταφόπλακα» στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας ενώ και η αξιωματική αντιπολίτευση λέει οριστικό «όχι» σε οποιαδήποτε «λύση» της προτείνει η κυβέρνηση, από την στιγμή που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια.



Από την άλλη η Ιερά Σύνοδος «σύρθηκε» κλαίουσα  εκ των γεγονότων του
συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης και αναγκάστηκε εν τέλει να πει όχι στην εκχώρηση της Μακεδονίας και να δώσει «άφεση αμαρτιών» σε όποιον συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Αθήνας! 

Απόσπασμα από την απόφαση της  έκτα­κτης Συ­νε­δρίας της Δι­αρ­κούς Ιεράς Συ­νό­δου:

«Η Εκ­κλη­σία της Ελ­λά­δος, πρω­το­πό­ρος δι­α­χρο­νικά στους αγώ­νες του Έθνους, θε­ω­ρεί ότι κάθε έκ­φραση υπε­ρα­σπί­σεως των δι­καίων της Μα­κε­δο­νίας μας εί­ναι επαι­νετή, αρ­κεί αυτή να εί­ναι γνή­σια, ανι­δι­ο­τε­λής και πη­γαία, και πάντα στο πνεύμα μιας νό­μι­μης και δη­μο­κρα­τι­κής εκ­δή­λω­σης. Ως εκ τού­του, στο πλαί­σιο της ελευ­θε­ρίας εκ­φρά­σεως των Κλη­ρι­κών και Λα­ϊ­κών με­λών Της, σέ­βε­ται το δι­καί­ωμα αυ­τών να πράτ­τουν κατά συ­νεί­δηση, με σύ­νεση και υπευ­θυ­νό­τητα».

Τρέμει σύμπας ο δωσιλογικός θίασος που επί σχεδόν οκτώ χρόνια έχει ανεβάσει την μνημονιακή παράσταση και αφαιμάζει τον ελληνικό λαὀ. Τρέμει η συμμορία που εκτελεί τις επιταγές των τοκογλύφων, καθώς επίκειται το συλλαλητήριο της Αθήνας το οποίο μπορεί να βάλει οριστικό τέλος στην ύπαρξή της!

Και αυτό γιατί η γιγαντιαία προσέλευση του λαού στο συλλαλητήριο της Αθήνας μπορεί και πρέπει να προσλάβει (και επίσημα) μορφή ΛΑΪΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ που θα απονομιμοποιήσει τους καταπατητές του συντάγματος και θα φέρει στο προσκήνιο την όντως λαϊκή κυριαρχία!


«Δεν υπάρχει κανένα δημοκρατικό κράτος όπου να αποφασίζουν λαϊκές συνελεύσεις. Γιατί μπορεί σε μια άλλη πλατεία, κάποια άλλη συνέλευση να πάρει τις αντίθετες αποφάσεις. Και τότε θα έχουμε σύγκρουση των συνελεύσεων για το ποια από τις δύο εκφράζει πραγματικά τη λαϊκή θέληση. Και τίποτε δεν μας εγγυάται ότι η σύγκρουση αυτή θα είναι ειρηνική».

Έχουν προλάβει λίγο πριν να κρίνουν ως αντισυνταγματική   την επιβολή της λαϊκής θέλησης μέσω των συλλαλητηρίων:

«Τα συλλαλητήρια, ως τρόπος επιβολής της λαϊκής θέλησης, δεν αναγνωρίζονται από το Σύναγμα. Όποιος επιχειρεί να υποκαταστήσει το κοινοβούλιο από λαϊκές συνελεύσεις παραβιάζει το Σύνταγμα και ζητάει την κατάλυση του πολιτεύματος».

Πρέπει κάποιος να τους θυμίσει ότι οι σημερινοί εκλεγμένοι από την μειοψηφία "κυβερνήτες" (με μπονους 50 εδρών στο τηλεπαιχνίδι των εκλογών) είναι κατάφωροι καταπατητές του συντάγματος έχοντας περάσει νόμους όπως π.χ. ο ΕΝΦΙΑ που έχει χαρακτηριστεί αντισυνταγματικός από τον ίδιο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και έγκριτο Συνταγματολόγο Προκόπη Παυλόπουλο.

Επίσης πρέπει να τους θυμίσει ότι απέναντι σε τέτοιους καταπατητές που εφαρμόζουν την γενοκτονική βία των μνημονίων το 120ό άρθρο του συντάγματος δίνει εντολή στο λαό να αντισταθεί:

«H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

oimos-athina.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)