Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Οι ΝΑΖΙ ξανάρχονται!

Αποκάλυψη-σοκ για πειράματα σε ανθρώπους από γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες
Εβαλαν 25 υγιείς εθελοντές να εισπνεύσουν διοξείδιο του αζώτου (!) από τις εξατμίσεις. Παγκόσμια ανατριχίλα για τους μιμητές του «αγγέλου του θανάτου»

Γερμανικοί κολοσσοί έκαναν πειραματόζωα 25 ανθρώπους
Σοκ! Τους έβαλαν να εισπνεύσουν τοξικά αέρια, θυμίζοντας εποχές Γ' Ράιχ!
Από την
Ελενα Στάθου - Ελευθερόγλου
Την ώρα που οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να συνέλθουν από το τεράστιο σκάνδαλο με τα ντιζελοκίνητα οχήματα που έφεραν «πειραγμένο» λογισμικό, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ερευνητικός οργανισμός, ο οποίος χρηματοδοτείτο από τους γερμανικούς κολοσσούς, έκανε πειράματα σε ανθρώπους!

Σύμφωνα με τις εφημερίδες «Stuttgarter Zeitung» και «Süddeutsche Zeitung», οι επιστήμονες του Ευρωπαϊκού Ομίλου Ερευνας για το Περιβάλλον και την Υγεία στον Τομέα των Μεταφορών (EUGT) έκαναν πειράματα χρησιμοποιώντας 25

νεαρούς εθελοντές, οι οποίοι αναγκάστηκαν να εισπνεύσουν διοξείδιο του αζώτου -ένα τοξικό αέριο που περιέχεται στις εκπομπές των εξατμίσεων αυτοκινήτων- σε δοσολογίες που ποίκιλλαν, για πολύωρες περιόδους. Ο σκοπός και τα αποτελέσματα των πειραμάτων δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ωστόσο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ααχεν, όπου διεξήχθησαν τα πειράματα, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι στόχος της έρευνας ήταν να διασαφηνιστούν οι συνέπειες της εισπνοής ποικίλων δόσεων του διοξειδίου του αζώτου σε συγκεκριμένους χώρους εργασίας.

Σύμφωνα με τις γερμανικές εφημερίδες, τα πειράματα του EUGT διεξήχθησαν «μεταξύ του 2012 και του 2015». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω όμιλος -ο οποίος σταμάτησε να λειτουργεί πέρυσι- χρηματοδοτείτο από τις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες Volkswagen, Daimler και BMW. Η φρίκη, ωστόσο, δεν σταματά εδώ... Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Times», ο ίδιος ερευνητικός οργανισμός, το 2014, ζήτησε από αμερικανικό ινστιτούτο να πραγματοποιήσει μια σειρά πειραμάτων με «πρωταγωνιστές» αυτή τη φορά πιθήκους.
Από εξάτμιση

Στο πλαίσιο της έρευνας του ινστιτούτου Lovelace, που εδρεύει στο Νέο Μεξικό, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν 10 μαϊμούδες, τις οποίες, αφού έκλεισαν σε αεροστεγή θάλαμο, ανάγκασαν να εισπνεύσουν τοξικά αέρια που εκλύονταν από την εξάτμιση αυτοκινήτου Volkswagen εφοδιασμένου με το παράνομο λογισμικό, ενώ σε μια οθόνη προβάλλονταν ταινίες κινουμένων σχεδίων!

Οι αποκαλύψεις των εφημερίδων προκάλεσαν σοκ στη Γερμανία. Η γερμανική κυβέρνηση καταδίκασε χθες οποιοδήποτε είδος πειραμάτων έγιναν για τις εκπομπές ρύπων σε πιθήκους ή ανθρώπους για λογαριασμό των γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών.
Την ίδια ώρα, ο Γερμανός υπουργός Μεταφορών και Αγροτικής Ανάπτυξης Κρίστιαν Σμιντ ζήτησε επιπλέον «εξηγήσεις» από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που εμπλέκονται στα νέα σκάνδαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)