Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ απειλεί για πόλεμο για το όνομα των Σκοπίων.

Σχόλιο ιστολογίου:
βολευτές - πολιτικοί - ιεράρχες - δημοσιογράφοι, σε μια μαζική προδοτική προπαγάνδα, με λύσεις στο Σκοπιανό τον πόλεμο ή να αποδεχθούμε να χαρίσουμε την ιστορία μας στα Σκόπια.
Εδώ που χύθηκε το αίμα των ηρώων Ελλήνων, εδώ που η ιστορία είναι γραμμένη με αίμα, εδώ που γεννήθηκε η δημοκρατία, εδώ που η αρχαία Ελλάδα έδωσε το φως σε όλο τον κόσμο, θέλουν να μας ευνουχίσουν, με τον φόβο ενός πολέμου.
Ας αποφασίσει ο λαός κυρ. Βολευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ή πόλεμος ή τίποτα ρε θρασύδειλε, είμαστε αποφασισμένοι να για όλα, το Σκοπιανό θα γίνει ο πολιτικός σας τάφος ...  
Διαβάστε τις ανακοινώσεις της προδοτικής θέσης του ΣΥΡΙΖΑ:


Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: Αν δε θέλουμε τα Σκόπια ως Μακεδονία τότε μόνη λύση είναι ο πόλεμος!


Freepen.gr - «Αν δε θέλουμε να λέγονται Μακεδονία τα Σκόπια, τότε πρέπει να πάμε για πόλεμο. Αλλιώς δεν υπάρχει άλλη λύση να επιβάλλουμε τη θέση μας [...] Για να επιβάλεις τη θέληση στον αντίπαλο, πρέπει να κάνεις πόλεμο. Σκοπός του πολέμου είναι ή η επιβολή της θέλησής μας στον αντίπαλο ή η καταστροφή του. Αν θέλουμε αυτό τότε το συζητάμε διαφορετικά. Αν θέλουμε να το λύσουμε με διπλωματική λύση, πρέπει να καθίσουμε στο τραπέζι και να συμβιβαστούμε σε κάποια πράγματα. Να διαπραγματευθούμε. Τα πράγματα είναι. Ή το ένα θέλουμε,
ή το άλλο. Αποφασίζουμε και παίρνουμε», δηλώνει στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ντζιμάνης.

Σε ερώτηση για το αν θα αποδεχόταν ο ίδιος τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία, απάντησε:
«Η ονομασία δεν είναι το μείζον, όσο είναι οι αλυτρωτικές τάσεις. Αν υπό όρους απαλλασσόμασταν από τις αλυτρωτικές τάσεις, το όνομα Μακεδονία μπορεί να ήταν ευνοϊκό και για εμάς».

Ωστόσο ο βουλευτής παραβλέπει όπως πολλοί άλλοι το γεγονός ο όρος "Μακεδονία" από μόνος είναι αλυτρωτικός.



freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)