Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Η ακριβότερη βενζίνη στο κόσμο, ακούει ο Βενιζέλος που έλεγε ότι είχαμε την πιο φθηνή βενζίνη.

Σχόλιο ιστολογίου:
καλά τα κατάφερε ο Βενιζέλος, από την πιο φθηνή μας πήγε στην πιο ακριβή βενζίνη στον κόσμο, να χαιρόμαστε το παχύδερμο που δεν λέει να ξεκουμπιστεί από την πολιτική ακόμα, έχει γραπωθεί στη Βουλή σαν να είναι το μαγαζάκι του ...


Η Ελλάδα είναι μια από τις 10 χώρες στον κόσμο με την ακριβότερη βενζίνη

TOM MERTON VIA GETTY IMAGES

Μεταξύ των 10 χωρών με την ακριβότερη βενζίνη στον κόσμο βρίσκεται η Ελλάδα σύμφωνα με GlobalPetrolPrices.com που, μεταξύ άλλων, παρακολουθεί τις διακυμάνσεις των τιμών σε όλο τον κόσμο .
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που της ιστοσελίδας η χώρα με την πιο ακριβή βενζίνη είναι το Χόνγκ Κονγκ με 2,02δολαρια ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην 7η θέση με 1,86 δολάρια το λίτρο μαζί με την Ιταλία. Στην ίδια συναντάμε και άλλες χώρες ή κρατίδια της ΕΕ όπως το Μονακό, την Ολλανδία και την Πορτογαλία.
Στην πρώτη δεκάδα των χωρών με την ακριβότερη βενζίνη η τιμή κυμαίνεται από 2,02 έως το χαμηλότερο 1,82δολάρια το λίτρο.


GLOBALPETROLPRICESCOM

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Ελλάδα είναι η πέμπτη μαζί με την Ιταλία χώρα με την ακριβότερη βενζίνη ενώ πρώτη είναι η Ισλανδία και την πιο φτηνή σε ευρωπαϊκό επίπεδο  έχει Λευκορωσία με 0,63 δαλάρια το λίτρο και σε επίπεδο ΕΕ η Βουλγαρία με 1,25 δολάρια το λίτρο. 


GLOBALPETROLPRICESCOM
huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)