Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

«ΤΑ ΑΓΡΙΜΙΑ(ΛΑΘΡΟ) ΔΕΝ ΕΞΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ»

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ο Serge, ένας Αφρικανός που ζει εδώ και χρόνια στην Γερμανία, προειδοποιεί τους Γερμανούς για τους λαθρο. Η αφορμή για να κάνει αυτό το βίντεο ήταν η εν ψυχρώ δολοφονία μιας 15χρονης Γερμανίδας που την μαχαίρωσε σε ένα σουπερμάρκετ ο μουσουλμάνος λαθρο. Μάλιστα, ο ίδιος τραυμάτισε και άλλους έξι σοβαρά λέγοντας ότι αυτή είναι η αποστολή του για τον Αλλάχ, να έρθει δηλαδή στην Ευρώπη και να σκοτώνει τους απίστους.
Ο Serge παρομοιάζει όλους αυτούς τους μουσουλμάνους σαν αγρίμια τα οποία πρέπει να φοβόσαστε. Τους συγκρίνει με τα λιοντάρια και τίγρεις μέσα στον
τσίρκο. Όπως και εκείνα τα ζώα δεν μπορεί πότε να τα έχεις εμπιστοσύνη γιατί ακόμα και μετά από πολλά χρόνια εκπαίδευσης μπορεί να σε κατασπαράξουν, έτσι είναι και οι μουσουλμάνοι αυτοί.
Όπως υποστηρίζει, οι λαθρο αυτοί έχουν έρθει από εμπόλεμες χώρες, είδαν πολλά τα μάτια τους, πολλές φόρες συμμετείχαν και οι ίδιοι σε βίαιες συγκρούσεις. Αποτέλεσμα να γίνονται σκληροί και άπονοι.
«Φτάνοντας στην Γερμανία δεν έχουν μάθει να σέβονται γυναίκες, άρα τις φέρονται όπως και στις χώρες τους. Όποια γυναίκα δεν θέλει να υποκύψει στα αυτά που ζητάνε την περιχύνουν με οξύ ή την βιάζουν ή ακόμα την σκοτώνουν.
»Γενικά έμαθαν να παίρνουν αυτό που θέλουν άσχετα αν έρθουν σε αντιπαλότητα με τον νόμο. Δεν πολύ φοβούνται για αυτό διότι η κυρία Μέρκελ προστατεύει τα αγγελούδια της, κάνουν εγκλήματα στην χώρα της και σε λίγες εβδομάδες έχουν οι αρχές τις εντολές να τους αφήνουν ελεύθερους. »
Ακόμα, αναφέρει ο Serge, οι Σύριοι που ζούνε στην Γερμανία εδώ και 10 χρόνια και πάνω ή ακόμα και έχουν γεννηθεί στην Γερμανία, αυτοί οι ίδιοι αν τους ρωτήσετε, δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με αυτούς που έρχονται σήμερα από την χώρα τους ούτε θα πάντρευαν πότε ένα από τα παιδιά τους με μια η έναν από αυτούς.
Συνεχίζει λέγοντας ότι οι Γερμανοί είναι πρόβατα και ότι οι μουσουλμάνοι θα τα κατασπαράξουν χωρίς να το πάρουν χαμπάρι, όταν ο Γερμανός θα θέλει να συζητήσει μαζί τους, αυτοί θα του έχουν καρφώσει ήδη το μαχαίρι στην πλάτη.
Οι Σύριοι κυματίζουν τη σημαία τρομοκρατών της FSA(Ελεύθερου Συριακού Στρατού) στην ζώνη περαστικών του Heilbronn.
https://twitter.com/OnlineMagazin/status/952507529375793153
Η στιγμή που ένα Γερμανάκι αγόρι στην ενάτη τάξη συνειδητοποιεί ότι είναι ο μόνος Γερμανός και νοιώθει σαν ξένος στην ίδια του τη χώρα. Αυτή δεν είναι πλέον μια μεμονωμένη περίπτωση.
https://twitter.com/OnlineMagazin/status/952194488860061696
Παρισι 2018

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)