Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Τώρα δεν είναι ξεπούλημα, είναι "σημαντικό μήνυμα" η επένδυση της Fraport, λέει ο Τσίπρας

Αλ. Τσίπρας: Σημαντικό μήνυμα η επένδυση της Fraport

INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
«Σήμερα στέλνετε ένα σημαντικό μήνυμα με την επένδυση του 1,234 δισ. ευρώ» είπε ο Πρωθυπουργός υποδεχόμενος τη διοίκηση της Fraport, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη συγκυρία «σημαντική στιγμή για την Ελλάδα».
«Σημαντικό μήνυμα» χαρακτήρισε την επένδυση της Fraport o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δέχθηκε νωρίτερα σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, τη διοίκηση της εταιρείας.
«Σήμερα στέλνετε ένα σημαντικό μήνυμα με την επένδυση του 1,234 δισ. ευρώ» είπε ο Πρωθυπουργός υποδεχόμενος τη διοίκηση της Fraport, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη συγκυρία «σημαντική στιγμή για την Ελλάδα».

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «δεν ήταν εύκολες οι διαπραγματεύσεις» για την παραχώρηση των 14 αεροδρομίων. «Θέλαμε να βελτιωθεί η εικόνα των αεροδρομίων εν όψει της τουριστικής περιόδου. Τώρα είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθεί», σημείωσε.
«Είμαστε χαρούμενοι και προσηλωμένοι στην επένδυση. Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, ένας υπέροχος προορισμός. Είμαστε προσεκτικοί και αποφασισμένοι για αυτή την επένδυση των 40 ετών» δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Fraport.
Υπενθυμίζεται πως από χθες η λειτουργία 14 αερολιμένων πέρασε και τυπικά στα χέρια της κοινοπραξίας για 40 έτη μετά την καταβολή τιμήματος 1,23 δισ. ευρώ στο ΤΑΙΠΕΔ.
Τα 14 αεροδρόμια που παραχωρούνται βρίσκονται σε: Άκτιο, Χανιά, Καβάλα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κω, Μυτιλήνη, Μύκονο, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο.




Πηγή: ΑΜΠΕ

infognomonpolitics.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)