Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Διαβούλευση για την αναθεώρηση του συντάγματος - Άλλη μια τεράστια απάτη




Σταύρος Καλεντερίδης
Επειδή κάποιοι βιάστηκαν να συγχαρούν τις δήθεν προσπάθειες Τσίπρα για συνταγματική αναθεώρηση, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε πρόθεση ούτε καμία σχέση με τη δημοκρατία.
Μην λέμε τα ίδια κάθε φορά που σκάει το αντίστοιχο πυροτέχνημα είτε από τους τωρινούς περαστικούς της εξουσίας, είτε και από τους προηγούμενους.
Μην τσιμπάτε για να μην εκτίθεστε..

Ο ήρωας των - όπως απεδείχθη κομματικοποιημένων - κινημάτων των αγανακτισμένων (sic), Κατρούγκαλος, αφού έκανε όσα έκανε από τον προηγούμενο υπουργικό του θώκο, τώρα κατήρτισε πλήρη πρόταση συνταγματικής αναθεώρησης την ώρα που εκκρεμεί η "ανοιχτή" διαδικασία "διαβούλευσης" με τους πολίτες!!
Από τη μια καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν και δήθεν να ακουστούν (!) και ταυτόχρονα παραθέτουν πλήρη και έτοιμη πρόταση για να την καταπιεί το

σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας. Πιο προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες, πιο αντιδημοκρατική πρωτοβουλία δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.. πραγματικά ντροπή..
Για όποιον ενδιαφέρεται για πραγματικές συνταγματικές προτάσεις και όχι για εκμετάλλευση και χλεύη του πολίτη, μπορείτε να βρείτε το βιβλίο μου "Δημοκρατία, το πολίτευμα που περιμέναμε" τον Εκδόσεων Infognomon, στο οποίο συμπεριλαμβάνω μεταξύ άλλων μια πλήρη συνταγματική πρόταση για πραγματική και καθαρή δημοκρατία στην Ελλάδα.
Μακρυά από τα κόμματα που τόσα χρόνια μας επιβουλεύονται και συνεχίζουν να το κάνουν και σήμερα με τον χειρότερο τρόπο.


infognomonpolitics.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)