Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Το ΚΚΕ καταδικάζει την αμερικανική επίθεση εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στο Αφγανιστάν

Το ΚΚΕ καταδικάζει την αμερικανική επίθεση εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στο Αφγανιστάν«Λίγες μέρες μετά τη Συρία, η νέα επίθεση των ΗΠΑ, αυτή τη φορά στο Αφγανιστάν και μάλιστα με την ισχυρότερη συμβατική βόμβα, συνιστά πολύ επικίνδυνη εξέλιξη, που φυσικά ξεπερνά την εκκαθάριση κάποιων θέσεων τζιχαντιστών», τονίζει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
«Μπροστά σ’ αυτό το σκηνικό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναλαμβάνει τεράστιες ευθύνες, γιατί συμμετέχει ποικιλοτρόπως στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ στην περιοχή,
ενώ μόλις πρόσφατα συμφώνησε για την επέκταση της στρατιωτικής βάσης της Σούδας.
Απαιτείται λαϊκή επαγρύπνηση, καταδίκη των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και οργάνωση της πάλης για την απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, απαιτώντας κλείσιμο όλων των Αμερικανο – ΝΑΤΟϊκών βάσεων στην Ελλάδα και την έξοδο από το ΝΑΤΟ», καταλήγει η ανακοίνωση.

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)