Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ακόμη μια Σταγόνα στον Ωκεανό της Υποκρισίας της Ελιτ… Συμμέτοχος και Συνυπεύθυνος στο παιχνίδι της Υποκρισίας και της Πτώσης ο Νεοέλληνας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Υποκρισία
…Ή καλύτερα σταγόνα στον Βούρκο της Υποκρισίας , γιατί η δυσωδία και το βρώμικο τους παιχνίδι είναι χαρακτηριστικά περισσότερο Βούρκου παρά Ωκεανού. Και για να συνθέσουμε όλες τις «σταγόνες» χρειαζόμαστε μήνες επι μηνών και τόνους συζητήσεων, αναλύσεων και κειμένων. 


Οι ιδιες εγχώριες Ελίτ (για να δανειστούμε μια ξενόφερτη λέξη της μόδας) ,η εγχώρια δηλαδή Ιθύνουσα τάξη αποτελούμενη μεταξύ άλλων από πολιτικούς , τηλεοπτικούς σταθμούς και δημοσιογράφους χειραγωγεί τους νεοέλληνες δια ποικίλων τρόπων, δεκαετίες τώρα, ούτως ώστε να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε τώρα, να βλέπουμε να ξεπέφτει ο νεοέλληνας σε πολλά επίπεδα ή να κοροιδέυεται μέσα στα μούτρα του και να μην αντιδρά. Η πλύση εγκεφάλου έχει πιάσει τόπο.Ο Νεοέλληνας έχει γίνει από θύμα, θύτης, καθώς είτε με την έγκριση του, είτε με τις παγίδες που του στήνουν διαχρονικά για τις οποίες προειδοποιείται , όμως όχι μόνο δεν αντιδρά αλλά  και εχθρεύεται όσους προειδοποιούν «στολίζοντας» τους με πολυποίκιλα κοσμητικά επίθετα, δείχνει απλά ότι αποτελεί άνθρωπο αρεσκόμενο στις κολακίες (Λαϊσκισμούς) και όχι στην Αλήθεια, άνθρωπο στον οποίο  το παιχνίδι της υποκρισίας και της ρηχότητας του αρκεί και επιβεβαιώνοντας ότι για το κατάντημα της ελληνικής κοινωνίας Είναι εν τέλει συνυπεύθυνος.

Η ..»Σταγόνα» για την οποία θα μιλήσουμε τώρα αφορά την προώθηση του πλαστικού χρήματος μετά μανίας από την Υποκριτική Ελίτ,
πολιτικούς, δημοσιογράφους, εκπομπές, δελτία ειδήσεων και διαφημίσεις τη στιγμή που ΑΥΤΟΙ οι ίδιοι οι Υποκριτικοί Ελίτ, οι τηλεοπτικοί σταθμοί, μέσω των ειδήσεων και με την επιβεβαίωση της Αστυνομίας,  Τονίζουν πόσο διάτρητο και επικίνδυνο για τον πολίτη είναι το σύστημα χρήσης Πλαστικού Χρήματος με ΑΤΜ και POS εκθέτοντας με ευκολία στους επιτήδειους τα προσωπικά δεδομένα του πολίτη και ενώ υπάρχει ξεκάθαρος νόμος προστασίας τους, για τον οποίο βέβαια δεν μπάινουν καν στον κόπο να κάνουν λόγο: «Άρθρο 9Α του Συντάγματος, (Προστασία προσωπικών δεδομένων),  το οποίο αναφέρει: “Καθένας έχει δικαίωμα προστασίας από τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση, ιδίως με ηλεκτρονικά μέσα, των προσωπικών του δεδομένων, όπως νόμος ορίζει. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων διασφαλίζεται από ανεξάρτητη αρχή, που συγκροτείται και λειτουργεί, όπως νόμος ορίζει.”

Και στη μέση ο νεοέλληνας, αναπαυμένος στην πτωτική του πορεία, εχθρευόμενος αυτούς που προειδοποιούσαν εδώ και χρόνια, εδώ και δεκαετίες,  ΤΩΡΑ που Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΙΤ του τα λέει και του τα αποκαλύπτει συνεχίζει στην ίδια κατάσταση «ΩχΑδερφισμού», επιβεβαιώνοντας ότι η εχθρότητα του απέναντι σε όσους τα αποκαλύπτουν χρόνια τώρα ΔΕΝ ωφείλεται στο γεγονός ότι αυτοί λένε κάτι λάθος αλλά στο ότι ο Νεοέλληνας είναι ο άνθρωπος που απλά δεν ενδιαφέρεται για την Αλήθεια αλλά για τα παραμύθια που του μαθάινουν να πιστεύει οι Ελίτ. Ακόμη δηλαδή και τώρα που αυτή η Αλήθεια (Έστω και παραμετροποιημένη κατάλληλα) του δίνεται από την Ελίτ, ο Νεοέλληνας συνεχίζει να «χορέυει» στους ρυθμούς που του υπαγορεύονται, δείχνοντας ότι εμπιστεύεται τους δεδομένα και αποδεδειγμένα υποκριτές Χειραγωγούς του. Δείχνοντας ότι δεν τον Ενφιαφέρει η Αλήθεια , ο κόσμος επί της ουσίας δεν ενδιαφέρεται για την οποιαδήποτε πρόοδο, καθότι Πρόοδος άνευ Αληθείας δεν υφίσταται.

Αφού πούμε ότι μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ αναλυτικά γιατί είναι επικίνδυνη και αντισυνταγματική η Εκβιαστική Επιβολή Πλαστικού Χρήματος και Τραπεζικής Εξάρτησης, ας δούμε πως προκύπτει ακόμη ένα πολύ πολύ μικρό δείγμα, μια σταγόνα, του υποκριτικού ωκεανού (ή βούρκου) της εγχώριας Ελίτ, υπενθυμίζοντας για ακόμη μια φορά ότι αυτή η Ελίτ Παρέσυρε εξ αρχής τον κόσμο (επί του συγκεκριμένου θέματος, δηλαδή του πλαστικού χρήματος) και συνεχίζει να τον παρασύρει , εκμεταλευόμμενη και την απάθεια στην οποία τον έχει συνηθίσει . Συγκεκριμένα στις 28/3/2017 στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων η ΕΡΤ μεταδίδει:

Δημοσιογράφος: «Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι ανυποψίαστοι πολίτες πέφτουν θύματα απάτης κατά τη διάρκεια συναλλαγών που κάνουν από τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης των Τραπεζών (ΑΤΜ). Οι επιτήδειοι καταφέρνουν με συστήματα high tech να υποκλέπτουν τα στοιχεία των καρτών, να τις πλαστογραφούν και μετά ανενόχλητοι να κάνουν δικές τους Συναλλαγές. Τα μάτια σας 14 στις αναλήψεις από ΑΤΜ, οι επιτήδειοι καιροφυλακτούν με διαρκώς νέα κόλπα. Στα 7-8 εκατομμύρια το χρόνο φτάνει η λέια από τις ηλεκτρονικές απάτες με ανοδική τάση. Με ένα ιδιαίτερο λογισμικό, ένα εξάρτημα που τοποθετείται στο ATM σκανάρουν όλα τα στοιχεία της Κάρτας.»

Αστυνομικός ( Θεόδωρος Χρονόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ.): «Ουσιαστικά Σκανάρει την κάρτα, λαμβάνει όλα τα δεδομένα αυτής, ακόμα και το pin και στη συνέχεια ενώ δεν υπάρχει κανένα θέμα στη συναλλαγή, οι επιτήδειοι έχουνε αποκτήσει όλα αυτά τα δεδομένα, δημιουργούνε Κάρτες Κλώνους και στη συνέχεια προβάινουν είτε στην ανάληψη μετρητών, είτε βεβαίως και στην αγορά προϊόντων. »

Δημοσιογράφος: «Με μικροκάμερες ή ειδικές μεμβράνες υποκλέπτουν το Pin. Μια άλλη μέθοδος να αφαιρέσουν χρήματα είναι οι ειδικές μεταλικές τάπες που μπλοκάρουν την ειδική σχισμή εξόδου των χρημάτων, ενώ η χρέωση της συναλλαγής έχει γίνει κανονικά. Μόλις ο πελάτης απομακρυνθεί, αφαιρούν την τάπα και παίρνουν το ρευστό. Ευάλωτες στις απάτες είναι και οι Ανέπαφες Κάρτες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε χώρους όπου παρατηρείται συνωστισμός. Οι Συμμορίες με τη χρήση POS διαβάζουν τις κάρτες από απόσταση και αποσπούν ποσά έως 25 ευρώ. »

( Απομαγνητοφώνηση του youtube βίντεο με τίτλο «ΕΡΤ: Κίνδυνοι από την χρήση των Χρεωστικών/Πιστωτικών Καρτών» το οποίο παρουσιάζει το σχετικό θέμα που προβλήθηκε στο νυχτερινό Δελτίο ειδήσεων «ειδήσεις 12» της ΕΡΤ 1 με τον Γιώργο Σιδέρη στις 27 – 28/3/2017 . Το βίντεο αναρτήθηκε από το κανάλι idontid στις 31/3/2017 : )



tharsomen.wordpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)