Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Σχέδιο εξέγερσης ισλαμιστών στην Ελλάδα με εντολές Ερντογάν καταγγέλλουν τα «Επίκαιρα»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το περιοδικό «Επίκαιρα», οι άνθρωποι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχουν εκπονήσει άκρως απόρρητο σχέδιο που αποσκοπεί στην πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας μας.
Πώς θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο; 

Με δολιοφθορές και πρόκληση βίαιων επεισοδίων, με ταυτόχρονη εξέγερση των ολιγομελών μωαμεθανικών πυρήνων που βρίσκονται διάσπαρτοι ανά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα «Επίκαιρα» πρόκειται για εξαθλιωμένα νεαρά άτομα διαφόρων
εθνικοτήτων με κοινό χαρακτηριστικό τον σουνιτικό φανατισμό, που στρατολογήθηκαν στα παράλια της γείτονος κατά τη διαδικασία διαλογής τους στο πλαίσιο της εφαρμογής της συμφωνίας της Τουρκίας με την EE για το Προσφυγικό.

Σε άλλους λέγεται ότι έχουν υποσχεθεί πως «όπως προστάζουν ο Μωάμεθ και το Κοράνι, ό,τι πάρεις ως λάφυρο θα είναι δικό σου σπίτι, γυναίκες, γη» (!), ενώ καταγγέλλονται επίσης ουκ ολίγες περιπτώσεις που οι άνθρωποι του Ερντογάν λειτουργούν με τη μεθοδολογία του ISIS: κρατούν, δηλαδή, αιχμαλώτους μέλη των οικογενειών των στρατολογημένων μωαμεθανών, σημειώνουν τα «Επίκαιρα».

thesecretrealtruth.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)