Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής ΕΟΚΑ 55-59 ΠΕΟΦ Θεσσαλονικης



Η Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών (Π.Ε.Ο.Φ.) Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην εκδήλωση μνήμης και τιμής της Ε.Ο.Κ.Α 1955-1959, του αγώνα των Κυπρίων για την αποτίναξη του Αποικιοκρατικού Αγγλικού ζυγού και την Ένωση με την μάνα Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Γρηγορίου Παλαμά, έναντι Μητρόπολης (Αγίας Σοφίας 3), την 1η Απριλίου 2017 στις 19:00. Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Γεώργιου Γρίβα Διγενή κος Σπύρος Δημητρίου.






Σας καλούμε να τιμήσουμε μαζί τον αγώνα και τους ήρωές μας του 1955-59, αυτούς που έγιναν ολοκαύτωμα ενάντια στην Αποικιοκρατική Αγγλία που τους καταπίεζε και στερούσε τον προαιώνιο πόθο του λαού για μια Κύπρο Ελεύθερη Ελληνική, αυτούς που θυσιάστηκαν για μας, αυτούς που πήραν μιαν ανηφοριά που πήραν μονοπάτια που βρήκαν τα σκαλοπάτια που παν στην ΛΕΥΤΕΡΙΑ !
Υ.Γ : Η ΠΕΟΦ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θέλει να καταστήσει σαφές ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσής μας απαγορεύεται ρητά η ένδυση ή η σύναψη διακριτικών άλλων πολιτικών χώρων ή κομμάτων. Η ΠΕΟΦ είναι αυτόνομο, ανεξάρτητο κίνημα και θα διατηρήσει την αυτονομία της ακέραια. Οι εκδηλώσεις μας δεν είναι χώρος για διαφήμιση. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την απόφαση μας για αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ (Π. Ε. Ο. Φ.) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)