Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ο ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΑΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ(Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Σε μια αποκαλυπτική εκπομπή σε ιταλικό κανάλι συζητούν δυο ιταλόφωνοι Ελβετοί τραπεζίτες για τη δομή του τραπεζιτικού συστήματος.
Το εντυπωσιακό είναι ότι από την συζήτηση αυτών των δυο πεπειραμένων τραπεζιτικών αποκαλύπτεται ότι το όλο σύστημα είναι μια απάτη και ότι ουσιαστικά παίζουν καθημερινά με τον αέρα της εικονικής ρευστότητος.
Ουσιαστικά δηλαδή όπως αποδεικνύεται, στα ταμεία των τραπεζών οι αριθμοί και τα νούμερα είναι φανταστικά και μόνο οι καταθέσεις των αθώων πολιτών δίνουν τη δυνατότητα στους τραπεζίτες να παίζουν τα εικονικά τους παιχνίδια σε βάρος της πραγματικότητας και της αλήθειας. Με λίγα λόγια μια μεγάλη απάτη.
Όσο είναι ακόμα καιρός πάρτε τα χρήματα σας από τα τραπεζιτικά ιδρύματα της εικονικής απάτης. Αξιοποιήστε τα αγοράζοντας γη και ακίνητα που θα σας διασφαλίζουν ένα μηνιαίο εισόδημα.
«Epic Fail» del CEO della UBS, Sergio Ermotti
UBS Ermotti ne sait pas comment l’argent est créé
Σύμφωνα με τα αρχεία, το Πακιστάν πήγε στο ΔΝΤ 21 φορές από το 1958 και τα μεγαλύτερα δάνεια έγιναν τον Νοέμβριο του 20008, με δάνειο ύψους 7,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων και το υπόλοιπο το Σεπτέμβριο 2013 με 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια.
Τα συναλλαγματικά αποθέματα του Πακιστάν υποχώρησαν τον περασμένο μήνα στα 8,4 δισ. Δολάρια, ελάχιστα για τις πληρωμές του χρέους. Η νέα κυβέρνηση κατηγορεί την προηγούμενη κυβέρνηση για τις οικονομικές δυσκολίες της χώρας. Και ο Imran Khan έχει δίκιο σε κάποιο βαθμό, καθώς το έθνος είχε λεηλατηθεί από την Nawaz Shariff και από τη στιγμή που φαντάζεται!
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι εξαπάτηση. Το ΔΝΤ λέει στη χρεωμένη χώρα ότι το ΔΝΤ θα εξοικονομήσει την πιστοληπτική του ικανότητα  δανείζοντας τα χρήματα με τα οποία θα εξοφλήσει τους πιστωτές της. Το δάνειο από το ΔΝΤ δεν αποτελεί μορφή βοήθειας αγαπητοί φίλοι. Απλώς αντικαθιστά τα χρέη της χώρας σε τράπεζες με χρέη προς το ΔΝΤ.
Για να αποπληρώσει το ΔΝΤ, η χώρα πρέπει να αποδεχθεί ένα σχέδιο λιτότητας και να συμφωνήσει να πωλήσει τα εθνικά περιουσιακά στοιχεία σε ιδιώτες επενδυτές. Η λιτότητα σημαίνει περικοπές των κοινωνικών συντάξεων, των κοινωνικών υπηρεσιών, της απασχόλησης και των μισθών και η εξοικονόμηση του προϋπολογισμού χρησιμοποιείται για την αποπληρωμή του ΔΝΤ. Ο Imran Khan σχεδιάζει να καταστήσει το Πακιστάν ισλαμικό  κράτος κοινωνικής πρόνοιας – επομένως, εάν το ΔΝΤ κλωτσήσει με ένα άλλο δάνειο, τότε είναι σχεδόν αντίο στο όραμα του κράτους πρόνοιας.
Οι τραπεζίτες Illuminati πίσω από το πακιστανικό χρηματιστήριο, η πιστωτική συμφωνία με την κινεζική Πακιστάν, το πρόγραμμα διαμαρτυρίας πετρελαίου με τη Σαουδική Αραβία και το Πακιστάν. Narendra Modi, Ινδία.
Can Satanic Bankers Force Imran Khan To Borrow From The International Monetary Fund?
A Major Crisis Will Allow The Central Banks To Usher In A One World Currency:Brandon Smith
The Agenda Is Set, The Dollar Will Begin To Lose It’s World Dominance- Episode 1500a
Central Banks Are Preparing To Take Control Of The Blockchain – Episode 1499a


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)