Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Χαμός με τις καταγγελίες για κρυφές χρηματοδοτήσεις του Σόρος

Οι αναφορές που έκανε ο Καμμένος, η απάντηση του Κοτζιά και η βροχή δηλώσεων
Τρικυμία από τον τέως υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ο οποίος συνεχίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσής του με τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο! 
Ο Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας στο Kρήτη TV και παρά το γεγονός ότι έως προχθές καλούσε το Μαξίμου να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή της παραίτησής του, όταν τα κυβερνητικά στελέχη μιλούσαν για «ακατανόητη παραίτηση», τελικά υποστήριξε ότι αυτή έχει προσωπικό περιεχόμενο με αποδέκτη τον πρωθυπουργό και όχι την κοινή γνώμη, και ως εκ τούτου δεν πρόκειται ο ίδιος να κάνει γνωστό το περιεχόμενό της.

Ο κ. Κοτζιάς συντήρησε την κόντρα με τον πρωθυπουργό και για την πολιτική της χώρας μας έναντι της Τουρκίας με αφορμή το άδειασμα του Αλέξη Τσίπρα για την αιγιαλίτιδα ζώνη. Ο κ. Κοτζιάς ανέφερε ότι απλώς ετοίμασε τα Προεδρικά Διατάγματα και δεν υλοποίησε την επέκταση, ενώ για το «βιαστικό» της ανακοίνωσης απάντησε ότι δεν χρειαζόταν να ενημερωθεί η Βουλή.


Το σημείο, όμως, που έδωσε λαβές για νέα επίθεση της αντιπολίτευσης ήταν οι αναφορές του κ. Κοτζιά ότι στο Υπουργικό Συμβούλιο ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι ο Σόρος χρηματοδοτούσε την κυβέρνηση για να εξαγοράζει ξένους για την προώθηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝ.ΑΛ., με ανακοινώσεις τους, κάλεσαν τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί δημοσίως επί του θέματος, ενώ ο Γιώργος Κουμουτσάκος ζήτησε μέσω της διαδικασίας κατάθεσης εγγράφων στη Βουλή τη δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης του Νίκου Κοτζιά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μίλησε για «φθηνό επικοινωνιακό τέχνασμα», απαντώντας στον Γιώργο Αμυρά για τυχόν χρηματισμό από τον Σόρος και τόνισε ότι «η κυβέρνηση πιστεύει στην ορθότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών και δεν έχει λόγο να χρηματιστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)