Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΣΟΚ στην Ευρώπη! Εξαφανίστηκαν οι Ευρωπαίοι και έμειναν μόνο οι Μουσουλμάνοι…


Μόνο 48 από τους 4.033 ανθρώπους που ζουν στην πόλη Savile της Βρετανίας είναι λευκοί, ντόπιοι Βρετανοί και δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου ποικιλομορφία στην πόλη.
Σε ένα άρθρο- ντοκιμαντέρ, η Daily Mail αποκαλεί το Savile «ένα από τα πιο φυλετικά ομοιογενή μέρη της Βρετανίας», καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τον ίδιο πολιτισμό αλλά είναι μουσουλμάνοι.



Αυτό δεν είναι σύμπτωση, καθώς στα περισσότερα μέρη οι μουσουλμάνοι προτιμούν να ζουν με ανθρώπους με το ίδιο πολιτιστικό υπόβαθρο.
Πολλοί μετανάστες ήρθαν στο Savile για ν τις χαμηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Μετά από λίγο διάστημα, άνοιξαν τα δικά τους καταστήματα με προϊόντα από τη χώρα τους και ρουχισμό.
Σύντομα, οι παμπ όπως και άλλα καταστήματα –ανάμεσα τους και παντοπωλεία έκλεισαν. Επιπλέον, χτίστηκε ένα τζαμί για περίπου 4.000 προσκυνητές.
«Πολλές μουσουλμάνες που ζουν εδώ, μιλάνε ελάχιστα ή καθόλου αγγλικά. Οι γυναίκες έχουν περιορισμένη ζωή: την ανατροφή των παιδιών και του σπιτιού και πηγαίνουν μόνο σε εκδηλώσεις γυναικών στο τεράστιο τοπικό τζαμί», αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ακόμη και η κυρία που πουλά παγωτά το καλοκαίρι φοράει μπούργκα και τα νεαρά κορίτσια αναγκάζονται να φορούν ισλαμικά ενδύματα.
Η ανάπτυξη της πόλης δίνει μια προεπισκόπηση για το μέλλον: το Ισλάμ δεν φέρνει ποικιλομορφία, φέρνει μια ομοιογενή κοινωνία, μια κοινωνία αποκλειστικά για μουσουλμάνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)