Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Αθλιότητα των Αλβανών οπαδών της Παρτιζάνι με πανό κατά των Ελλήνων

  • (Πηγή: himara.gr)
Ένα ανθελληνικό πανό εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στις εξέδρες του γηπέδου της Παρτιζάνι Τιράνων από τους οπαδούς των γηπεδούχων οι οποίοι «απαντώντας» στη δολοφονία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες έστειλαν το… μήνυμα στους Έλληνες. «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος», έγραφε το πανό, στον απόηχο και των δηλώσεων του
Έντι Ράμα, ο οποίος επέπληξε την Ελλάδα επειδή διαμαρτυρήθηκε «για μια εξτρεμιστική τρέλα».

Η Παρτιζάνι Τιράνων φιλοξένησε την πρωτοπόρα Σκεντέρμπεου από την Κορυτσά για το πρωτάθλημα Αλβανίας. Οι γηπεδούχοι έχασαν με 0-2.
Το πανό πιστεύεται ότι ήταν κάθε άλλο παρά πρωτοβουλία θερμοκέφαλων οπαδών, καθώς ο πρόεδρος της Παρτιζάνι είναι ο Γκαζμέντ Ντέμι, παράγοντας του τσαμικού λόμπι και χρηματοδότης των δράσεων του, ενώ διευθυντής της ομάδας είναι ο Όλσι Ράμα, αδελφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)