Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Πυροβολείτε με κουκούλα

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 652 30.10.18

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα με θέμα «Κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών για οφειλές προς το δημόσιο» από τον Συνήγορο του Πολίτη τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 με παρουσίαση της σχετικής ειδικής έκθεσης της Ανεξάρτητης Αρχής που εκλέγεται από την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου.

Παρόντες ο Γεράσιμος Μπαλαούρας της Επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων ως εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής, ο Γιώργος Πιτσιλής ο γνωστός ΑΑΔΕ των φοροεισπράξεων, η Άννα Λιγωμένου Αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου πολλοί άλλοι και το ΙΝΚΑ με την Δικηγόρο μας κα Ανθή Γιαννούλου και τον Γιάννη Αννουσάκη.

Δεν θα πούμε πολλά εδώ. Η θέση του Συνηγόρου ήταν και είναι όπως πάντα κρυστάλλινη, σαφής και ανεπηρέαστη από τις νόμιμες και μη αποφάσεις και επιβολές του Διοικητή (σπασμένη μετάφραση στην Ελληνική του counselor), παρακαλώ της ΑΑΔΕ, που ρωτήθηκε από τον κο Μπαλαούρα που πάνε οι φόροι που εισπράττει και δεν άκουσε κανείς μας απάντηση του Διοικητή. Ποιοι είναι οι στρατιώτες κε Διοικητά και τα Συντάγματα οι Λόχοι, οι Διμοιρίες, οι Λοχίες, οι Δεκανείς & οι Στρατιές που διοικείς?.

Ένωσε τις τράπεζες με την εφορία για να ανεβάσει την φοροεισπραξιμότητα και την έχει ανεβάσει.

Κρίθηκε στην ημερίδα πως χωρίς ενημέρωση ούτε πριν από την ΑΑΔΕ ούτε μετά από την τράπεζα, αυτός που δεν ξέρει ότι του κατασχέθηκαν, υπόσχεται ή έχει υποσχεθεί συναλλαγή που έχει πρόστιμο αν ανακαλέσει και επειδή δεν του είχατε γνωρίσει ούτε η ΑΑΔΕ ότι κατάσχεσε, ούτε η τράπεζα μετά ή αυθημερόν με την κατάσχεση, αυτός ζημιώνεται με το πρόστιμο ανυπαίτιας αθέτησης συμφωνίας !!.

Πυροβολείτε με κουκούλα, σαν κουκουλοφόροι, και η περίπτωση που εργοδότης πίστωσε λανθασμένα αντί 1.000 € στον εργαζόμενο 10.000 € και η ΑΑΔΕ κατάσχεσε 8.200 €, αλλά παρότι προβλήθηκε νομίμως το σφάλμα και ζητήθηκε η διόρθωση και επιστροφή των 8.200 €, η ΑΑΔΕ είπε εγώ τα πήρα δεν τα επιστρέφω, δεν επιβεβαιώνει την άποψη του Νομικού σύμβουλου του κράτους δικηγόρου κου Θεόδωρου Ψυχογιού, ότι, τα λάθη της η δημόσια αρχή τα διορθώνει.

Δεν υπήρξε λογική συνάρτηση στην μερικώς ορθή άποψη του κου Πιτσιλή ότι ο φορολογούμενος πρέπει να είναι εν τάξει και ενήμερος στις υποχρεώσεις του προς το Δημόσιο, όταν επιδείξαμε εξ αντιθέτου ότι για τις παραλείψεις των Δημόσιων Αρχών υπάρχουν ήδη 17.670 καταγγελίες στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης !!!!.

Ένα σύριγμα ακούγεται σταθερά και αδιάκοπα, αυτό της αυτοκτονίας της πολιτικής, όπως περιγράφεται και στο μικρό βιβλιαράκι «ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ» (εκδόσεις Λιβάνη) του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου που παρέλασε μαζί με τον Ιταλό πρόεδρο εχθές.

Οι τραπεζίτες συγχώνευσαν του περαστικούς πολιτικούς εντός τους, και ο ΦΟΡΟ Φόβος και ο ΔΕΙΜΟΣ δεν επιτρέπουν καμία ανάπτυξη παρά μόνο του μαρασμού που κρύβεται από τις επιδοτήσεις, η δε αγελάδα από το πολύ άρμεγμα θα ψοφήσει κε Πιτσιλή. Του ζητήσαμε ένα δώρο ? για τα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)