Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΩΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ πραγματοποιούν Parade που προκαλεί ΣΑΛΟ στις ΗΠΑ…



Έχουμε βαρεθεί συνεχώς να βλέπουμε παρελάσεις «υπερηφάνειας» της κάθε μειονοτικής ομάδος, ιδίως των ομοφυλόφιλων-τρανσέξουαλ κ.λπ.

Φέτος, ως αντίδραση σε όλα όσα συμβαίνουν, θα πραγματοποιηθεί μια διαφορετική παρέλαση και σίγουρα καθόλου «political correct».
Πρόκειται για νέους οι οποίοι υποστηρίζουν ότι είναι πρώην ομοφυλόφιλοι και άλλαξαν όταν ήρθαν σε επαφή με τον Χριστό. Στόχος τους είναι να δείξουν σε αυτή την κοινότητα ότι μπορούν να μετανοήσουν.

Η πρώτη τους πορεία έγινε ήδη στην Ουάσιγκτον ενώ η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες. Οι διοργανωτές το περιέγραψαν ως «μια πορεία που εορτάζει την ελευθερία από τον τρόπο ζωής ομοφυλόφιλων-τρανσέξουαλ με τη χάρη και τη δύναμη του Ιησού Χριστού».
Σίγουρα αυτό που διαβάζετε σας φαίνεται περίεργο, όμως φαίνεται ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να πολεμήσουν την παρακμή με τα ίδια της τα όπλα. Είναι μια θετική νότα σε μια άσχημη πραγματικότητα…

voicenews.gr

1 σχόλιο:

  1. Ναι είναι αλήθεια ο Ιησούς Χριστός και μόνο Αυτός ελευθερώνει τους ομοφυλόφιλους από αυτή την αμαρτία. Γνωρίζω τέτοιους ανθρώπους. Δόξα στο όνομα του Ιησού Χριστού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)