Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις δολοφόνησαν τον ομογενή που σήκωσε την ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις δολοφόνησαν τον ομογενή που σήκωσε την ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο! (Ανανέωση 17:03) Νεκρός είναι ο ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας μετά από καταδίωξη από την αλβανική αστυνομία μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με το syri.net ο ομογενής «εξτρεμιστής» όπως τον χαρακτηρίζει, ο οποίος ονομάζεται Κωνσταντίνος Κατσίφας (Kostandinos Kaçifa) και είναι 35 ετών φέρεται να είναι νεκρός.
Σύμφωνα με Αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο ομογενής πυροβόλησε κατά των ειδικών δυνάμεων της Αλβανίας.
Από την πρώτη στιγμή στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με ελικόπτερα και ειδικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί.
Όταν εντοπίστηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αλβανικής Αστυνομίας, αρνήθηκε να παραδοθεί και άρχισε να πυροβολεί με
αποτέλεσμα να δεχτεί τα πυρά των ειδικών δυνάμεων και να πέσει νεκρός. 

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10:00 το πρωί της Κυριακής, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Όπως κάθε χρόνο, οι κάτοικοι στα χωριά της ελληνικής μειονότητας βάζουν σημαίες στα σπίτια και τους δρόμους. Έτσι έγινε και στο χωριό Βουλιαράτι, κοντά στο Αργυρόκαστρο.
Ο 35χρονος ομογενής Κωνσταντίνος Κατσιφάς ύψωσε την ελληνική στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων. Όμως Αλβανοί αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και επιχείρησαν, να κατεβάσουν την ελληνική σημαία
Κατά τα αλβανικά ΜΜΕ, η κίνηση αυτή εξόργισε στον 35χρονο, που φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα με καλάσνικοφ. Κατά τις αλβανικές πηγές, μάλιστα, ο Κατσιφάς πυροβόλησε εναντίον περιπολικού. Στο σημείο κλήθηκε και ομάδα των αλβανικών ειδικών δυνάμεων.
Από τα πυρά του δεν τραυματίστηκαν αστυνομικοί, αλλά τοπικά ΜΜΕ ανήρτησαν φωτογραφίες με σημάδια στα περιπολικά από τις σφαίρες του καλάσνικοφ.
Στην συνέχεια ο Κατσίφας, διέφυγε στην ορεινή περιοχή για να αποφύγει την σύλληψη.
Οι αστυνομικές δυνάμεις του Αργυροκάστρου ζήτησαν την συνδρομή των αλβανικών ειδικών δυνάμεων "Rinea" και στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο που έσπευσε στην περιοχή από τα Τίρανα.
Οι κάτοικοι της περιοχής φοβούνται για την ζωή του νεαρού συγχωριανού τους καθώς θεωρούν πως οι Αλβανοί αναζητούν εξιλαστήριο θύμα. Αυτό δείχνει και η εμπλοκή των ειδικών δυνάμεων της χώρας.
Το Βουλιαράτι (αλβανικά: Bularat) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Άνω Δρόπολης στη Βόρειο Ήπειρο, στη νότια Αλβανία. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 350 μέτρων, απέχει 6 χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και υπάγεται στο νομό Αργυροκάστρου.
Σε πρόσφατη ανάρτησή του έγραφε.  «Τσίπρας και Ράμα κάνουν σχέδια χωρίς το Νοικοκύρη..... Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι, Η σκληροπυρηνική Νεολαία τής Βορείου Ηπείρου δεν θα μήνη θεατής. Καλούνται όλοι Έλληνες τής Βορείου Ηπείρου 28η Οκτωβρίου να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».

Φωτογραφίες από την μεγάλη επιχείρηση της Αλβανικής αστυνομίας 
Pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)