Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Οι λαθρο εισβάλουν ανενόχλητοι και κλέινουν του δρόμους στην Ορεστιάδα

Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος

Οι λαθρομετανάστες μέρα με τη μέρα αποθρασύνονται. Στους παλιότερους καιρούς σέβονταν τη χώρα, που τους υποδεχόταν. Λίγο -λίγο τα πράγματα εκτροχιάστηκαν. Τώρα κλείνουν δρόμους και απαιτούν. Απαιτούν τι; Νομιμοποίηση της παρανομίας τους; Ποιος αόρατος δαίμονας τους συμβούλεψε, πως μπορούν να κλείνουν οδικές αρτηρίες για να επιβάλλουν εκβιαστικά τις απόψεις τους; Ποιος τους είπε, πως καθήμενοι καταγής παρακωλύοντας συγκοινωνίες, μπορούν να πετύχουν ό,τι θελουν;

Οργανωμενο σχέδιο σε μια άβουλη και ανοχύρωτη πολιτεία, γαρνιρισμένο εξόχως με βανδαλισμούς σε Σταυρούς και σε εκκλησάκια, έτσι για να τονίσουν τη διαφορετικότητα τους. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Οι κινήσεις τους δείχνουν μίσος και απαξίωση για οτιδήποτε Ελληνικό! Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να φωτογραφίζουν τους Αστυνομικούς που παρευρίσκονταν με τα smarthphones τους να μιλάνε στα κινητά τους με άλλους, που φερόταν, πως τους κατηύθυναν και παρά ταύτα οι «φύλακες» να παραμένουν αδιάφοροι.

Ένα είναι βέβαιο. Οι προκλήσεις τους αναμένονται να κλιμακωθούν επικίνδυνα. Βλέποντας μπροστά, έτσι όπως πάμε, θα έλθει η στιγμή, που θα θελήσουν να επιβάλλουν τους όρους τους. Η ελλαδική πολιτεία όμως τι κάνει; Απολύτως τίποτε! Ελλείπουν οι «φύλακες», αυτοί που έχει ανάγκη κάθε «Πολιτεία», ακόμη τότε που τους οραματίστηκε και σκιαγράφησε στη Δική του «Πολιτεία» ο παμμέγιστος Πλάτων. Γιατί όλοι οι φύλακες και τοποτηρητές του Δημοσίου συμφέροντος συμπράττουν με την αδράνεια τους σε παράβαση καθήκοντος;! Αφού συνεργούν με την απραξία τους στην παρακώλυση συγκοινωνιών από κάθε καρυδιάς καρύδι οθνείων επήλυδων, που επιλέγουν αυτόν τον αποκρουστικό τρόπο για να περάσουν τις εκβιαστικές τους θέσεις.

Συνέλληνες να γνωρίζετε, ότι η ευθύνη είναι πολύ βαρύτερη για εκείνους που έχουν ταχθεί να φυλάττουν από εκείνους που παρακωλύουν την εύρυθμη λειτουργία των δρόμων και οδών! Σήμερα στην Καβύλη διαπράχτηκε ένα ανοσιούργημα εναντίον των πολιτών της περιοχής. Οι τελευταίοι δεν μπορούσαν να πάνε ούτε στις δουλειές τους, ούτε στο σπίτι τους, ούτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις της ημέρας. Γιατί οι λαθρομετανάστες ως μυσαροί κατακτητές έκλεισαν με τα σώματα τους δρόμους.

Η κοινωνική ειρήνη αναμφίβολα διαταράχθηκε. Δεν φαίνεται όμως να ένοιαξε κανέναν! Μέχρι και πολυτελές λεωφορείο εξασφάλισε η αξιοθρήνητη πολιτεία στους «λάθρο» προκειμένου να αποχωρήσουν από το οδόστρωμα! Ο κοσμάκης όμως την πλήρωσε με απώλεια χρόνου, νεύρων αλλά και περισσή ανασφάλεια στο που πάμε. Έτσι μην εκπλαγείτε, αν συνεχιστεί η αλγεινή αυτή κατάσταση, να δείτε πλήθος αγανακτισμένων πολιτών, να καταθέτουν σωρεία μηνύσεων στις διάφορες περιοχές της χώρας και φυσικά και στην περιοχή της Ορεστιάδας, εναντίον των αρμόδιων υπεύθυνων για εξόφθαλμη παράβαση καθήκοντος στο διογκούμενο πρόβλημα των φερέοικων. Ο κόμπος φτάνει στο χτένι αδιάφοροι σπεκουλαδόροι ανευθυνουπεύθυνοι! Η ξεχαρβαλωμένη Πολιτεία νομοτελειακά θα φτάσει στο τέλος της…


Πηγή : Ελεύθερη  Θράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)