Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Δεν έχει μόνο η Ελλάδα προδότες, αλλά και τα Σκόπια.

ΣΚΟΠΙΑ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ οι 8 βουλευτές που πήραν 2 εκ. ευρώ για να ψηφίσουν "ναι"...

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Στο στόχαστρο των ΜΜΕ έχουν μπει οι οκτώ βουλευτές του VMRO, οι οποίοι συντάχθηκαν με την κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ και ψήφισαν υπέρ της συνταγματικής αναθεώρησης, επιτρέποντας με
αυτόν τον...τρόπο στον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ να συμπληρώσει τις 80 ψήφους που απαιτούνταν για να προχωρήσει η Συμφωνία των Πρεσπών.
Πρόκειται για τους: Βλαντάνκα Αβιρόβικ, Εμίλια Αλεκσάντροβα, Άλεξ Βασιλέφσκι, Νόρα Ισμαϊλόιβσκα, Σταρόβα Ελιζαμπέτα, Καντσέσκα Μιλέβσκα, Κρστο Μουκόσκι και Λιούντεν Αρνάντοφ, με την ιστοσελίδα republika.mk να δημοσιεύει τις φωτογραφίες τους και να τους αποκαλεί προδότες.

sibilla-gr-sibilla.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)