Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Η απάτες των Γερμανών δεν έχουν όρια.

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
εάν θέλουμε να χαρακτηρίσουμε ένα λαό απατεώνων, το αντιπροσωπευτικό δείγμα της απάτης και των σκανδάλων είναι οι Γερμανοί, ακόμα και ο ανάπηρος Σοιμπλε την δεκαετία 2000 ήταν αναμειγμένος σε σκάνδαλα ενάντια της Γερμανικής κυβέρνησης. 
Έτσι και οι δικοί μας πολιτικοί είχαν και έχουν τους καλύτερους δασκάλους στην απάτη και στη ρεμούλα.
Μετά την Volkswagen έρχεται η Audi, τους καημένους πρέπει να πληρώσουν 800 εκατομ. Ευρώ πρόστιμο, τι κρίμα όμως αυτά τα λεφτά θα τα χρεωθούν οι λάτρεις αγοραστές της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.


«Καμπάνα» 800.000.000 € στην Audi για ρύπους


Το αστρονομικό ποσό των 800.000.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Audi, που ανήκει στον όμιλο της Volkswagen, για παραβάσεις που συνδέονται με τους υψηλής μόλυνσης εξακύλινδρους και οκτακύλινδρους κινητήρες ντίζελ.

Σύμφωνα με τη χθεσινή επίσημη ανακοίνωσή της, η εταιρία δέχεται το πρόστιμο που της επιβλήθηκε και δεν προτίθεται να ασκήσει έφεση.

«Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα έκτακτα κονδύλια, ο όμιλος της Audi θα αναθεωρήσει σημαντικά προς τα κάτω βασικούς δείκτες οικονομικών επιδόσεών της για το δημοσιονομικό έτος 2018» σημείωσε η εταιρία στην ανακοίνωσή της προς τις εποπτικές Αρχές. Από την πλευρά της η Volkswagen προειδοποίησε ότι θα επηρεαστούν και τα δικά της κέρδη.

Πρόστιμο

Στον όμιλο της Volks-wagen επεβλήθη τον περασμένο Ιούνιο αντίστοιχο πρόστιμο, όταν εισαγγελείς του Μπραουνσβάιγκ έκαναν χρήση ενός διοικητικού διατάγματος για να την τιμωρήσουν για προβληματική εποπτεία, που επέτρεψε την κυκλοφορία εκατομμυρίων ρυπογόνων αυτοκινήτων. Η VW τιμωρήθηκε με πρόστιμο για την πώληση ρυπογόνων τετρακύλινδρων κινητήρων, ενώ εισαγγελείς στο Μόναχο ανέφεραν τότε ότι εξέταζαν κυρώσεις και στην Audi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)