Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΒΟΜΒΑ: Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος θεωρείται «αρνητικό» («ΟΧΙ») σύμφωνα με το αρ.73 του Συντάγματος των Σκοπίων. Άκυρη είναι η Συμφωνία των Πρεσπών.


Η Συμφωνία των Πρεσπών ΔΕΝ είναι άκυρη, αλλά το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος θεωρείται «αρνητικό» («ΟΧΙ») σύμφωνα με το αρ.73 του Συντάγματος των Σκοπίων. Άκυρη είναι η Συμφωνία των ΠρεσπώνΟι περαιτέρω συνέπειες
Article 73 Συντάγματος της ΠΓΔΜThe Assembly decides on calling a referendum concerning specific matters within its sphere of competence by a majority vote of the total number of Representatives. The decision is passed in a referendum if a majority of those voting have cast in favour of the same, on condition that more than half of the total number of voters voted. The Assembly is obliged to call a referendum if one is proposed by at least 150,000 voters.The decision made in a referendum is binding.
Άρθρο 73 Συντάγματος της ΠΓΔΜ:
Η Βουλή αποφασίζει την διεξαγωγή Δημοψηφίσματος, για θέματα της αρμοδιότητάς της, με την πλειοψηφία του όλου αριθμού (180) των βουλευτών της.
Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος θεωρείται θετικό («Ναι») εάν ψηφιστεί από την πλειοψηφία των ψηφισάντων (πάνω από 50% αυτών που ψήφισαν) κι
εάν ψήφισαν πάνω από το 50% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων. Η Βουλή υποχρεούται να διεξάγει δημοψήφισμα εάν το ζητήσουν τουλάχιστον 150.000 ψηφοφόροι. Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος είναι  Δεσμευτικό (Υποχρεωτικό) για την ΠΓΔΜ.

Συνεπώς, επειδή στο Δημοψήφισμα της 30-09-2018 ψήφισαν μόνο το 37% των ψηφοφόρων της ΠΓΔΜ, το Δημοψήφισμα ΔΕΝ είναι ΑΚΥΡΟ, αλλά το αποτέλεσμα θεωρείται ως «αρνητικό», δηλαδή ότι «ΟΧΙ». !!!! Και το αποτέλεσμα αυτό -και οι συνέπειές του- είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. 
Αυτό έχει ως συνέπεια, η Συμφωνία των Πρεσπών να είναι πλέον ΑΚΥΡΗ και η είσοδος της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ ΑΔΥΝΑΤΗ, σύμφωνα με τα αρ.1παρ.4γ και αρ.2παρ.4βii.

H ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΟΛΙΣ ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΗΚΕ.
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα Συνταγματικό Δικαστήριο για να την ακυρώσει για τους παραπάνω λόγους.
Από την πλευρά των Σκοπιανών που αντιτίθενται στην Συμφωνία των Πρεσπών επίσης μπορούν να ξεκινήσουν δικαστικές διαδικασίες στα Σκόπια.

Η μόνη λύση είναι η μήνυση που  έχω καταθέσει και θα έχουμε σύντομα μεγάλες εξελίξεις.

Δημ. Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)