Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Οι υπολογιστές με Windows σταμάτησαν να ενεργοποιούνται μετά την ενημέρωση της Microsoft

© RIA Novosti / Ruslan Krivobok
Πληκτρολόγιο υπολογιστή. Φωτογραφία αρχείου
 MOSCOW, 9 Ιανουαρίου - RIA Novosti. Η Microsoft έχει αναστείλει τη διανομή των ενημερώσεων των Windows που που εξαλείφουν   τις   ευπάθειες  ασφαλείας του Spectre and Meltdown, μετά από καταγγελίες από χρήστες ότι έχει διακοπεί η  εκκίνηση υπολογιστών, γράφει το The Verge [1].

Πολλοί ιδιοκτήτες υπολογιστών που εργάζονται με βάση επεξεργαστές AMD άρχισαν να ζητούν  τεχνική υποστήριξη από  την εταιρεία.

"Μετά από έρευνα, η Microsoft διαπίστωσε ότι μερικά chipsets της AMD δεν ταιριάζουν με την τεκμηρίωση, που  προηγουμένως παρεχόταν  από τη Microsoft για την ανάπτυξη τρόπων μετριασμού των τρωτών σημείων του   Spectre και Meltdown", — αναφέρεται στο μήνυμα της εταιρείας.

Σήμερα, η Microsoft και η AMD εργάζονται σε αυτό το πρόβλημα και σκοπεύουν να στείλουν ενημερώσεις για υπολογιστές του προγράμματος  που κατασκευάζει η εταιρεία.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι ειδικοί της Google ανέφεραν την ευπάθεια των επεξεργαστών AMD, Intel και ARM, μέσω των οποίων οι χάκερ έχουν πρόσβαση σε εμπιστευτικά δεδομένα χρηστών.


References

  1.  The Verge
       ( https://www.theverge.com/2018/1/9/16867068/microsoft-meltdown-spectre-security-updates-amd-pcs-issues )


https://ria.ru/4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)