Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Κοτζιάς: Δημοψήφισμα για το όνομα σε καμία περίπτωση!


Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Κοτζιά, γράφει η σλαβική εφημερίδα ‘Βέτσερ’, δεν απαιτείται δημοψήφισμα στη χώρα του για το όνομα των Σκοπίων, καθώς η κυβέρνησή του έχει πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, ενώ ταυτόχρονα προτρέπει στο βόρειο γείτονα να μην κάνει δημοψήφισμα.


 «Και για τα Σκόπια δεν είναι καλή απόφαση να διεξαχθεί
δημοψήφισμα», δήλωσε ο Κοτζιάς σε συνέντευξή του στην ελληνική τηλεόραση Αντένα «διότι εάν απορριφθεί, θα έχει πολλές αρνητικές συνέπειες».


Τονίζοντας τη θέση αυτή, υπενθύμισε ότι η αναφορά  ως ΠΓΔΜ, που περιείχε τη λέξη Μακεδονία,  έγινε αποδεκτή το 1995 χωρίς να διεξαχθεί δημοψήφισμα


(Στοιχεία από vecer.mk)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  τουιστολογίου παραγωγήςhttp://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)