Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Το Gay pride αποκαλύπτει ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι του Υπουργείου Παιδείας

Προς έναν νέο «προοδευτικό» ολοκληρωτισμό-Το Gay Pride της Αθήνας έδειξε ξεκάθαρα ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι του Υπουργείου Παιδείας πίσω από τις «θεματικές εβδομάδες» που διοργανώνει για τις λεγόμενες έμφυλες ταυτότητες.

Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι ο σκοπός του Υπουργείου και όλων αυτών των οργανώσεων που συμμετέχουν σε αυτά τα πράγματα δεν είναι στην πραγματικότητα μόνο να αυξήσουν την ανοχή της κοινωνίας μας στους ομοφυλόφιλους κ.λπ. και να πολεμήσουν τον ρατσισμό, όπως διατείνονται. Μακάρι να ήταν μόνο αυτός.

Η αλήθεια είναι ότι θέλουν στην πραγματικότητα να επιβάλουν την ομοφυλοφιλία και τα παρακλάδια της ως κάτι φυσιολογικό και να τα διαδώσουν ευρύτατα στην κοινωνία μας, περνώντας τα μέσα στην εκπαίδευση από την τρυφερή ηλικία.
Πρόκειται για μία βαθιά ψυχολογική ανάγκη αυτών των ανθρώπων, που είναι η ανάγκη της αλεπούς με την κομμένη ουρά.
Η αλεπού που έχασε την ουρά της αισθάνεται ανετότερα όταν και οι άλλες αλεπούδες την χάσουν, και προσπαθεί να τις πείσει ότι το φυσιολογικό είναι να είναι με κομμένη την ουρά.
Ορίστε λοιπόν τι είπε στην «παρέλαση» το μέλος μιας από αυτές τις οργανώσεις, που προσπαθούν να διεισδύσουν στα σχολεία ή ακριβέστερα, το ίδιο το Υπουργείο προσπαθεί να φέρει στα σχολεία μας.
Διαβάζουμε στην iefimerida.gr: «Ο Άγγελος Σκίμπας είναι μέλος της συλλογικότητας «Πολύχρωμο Σχολείο», η οποία αποτελείται από εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους. Από το 2009 παράγει υλικό και επιμορφώνει εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων σχετικά με ζητήματα ταυτότητας φύλου, έκφρασης φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού.
«Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές, γιατί δεν υπάρχει κανενός είδους εκπαίδευση στη χώρα μας για θέματα φύλου. Ούτε στις σχολές οι φοιτητές λαμβάνουν κάποια ενημέρωση, ούτε σχετικά μαθήματα, ούτε υφίσταται κάποιο πρόγραμμα από το υπουργείο. Αυτό φάνηκε και στο τελευταίο συνέδριο, που κάναμε, από την μεγάλη προσέλευση των εκπαιδευτικών», αναφέρει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Σκίμπας.
Προσθέτει, επίσης, πως, σχετικά με τα ζητήματα φύλου, είναι βαθιά ριζωμένο στην ελληνική κοινωνία το στερεοτυπικό άνδρας- γυναίκα, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για κάθε φύλο. Σιγά- σιγά, όμως αυτό, μπορεί να αλλάξει».
Είναι σαφές ότι ο τελικός στόχος του Υπουργείου Παιδείας, έστω και μέχρι τώρα συγκεκαλυμμένος, και όλων αυτών των «πολύχρωμων» οργανώσεων, είναι να μάθουν στα παιδιά μας, ότι δεν υπάρχει άνδρας και γυναίκας, αλλά διαλέγεις και γίνεσαι ό,τι θέλεις!
Άλλωστε δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο ότι στην παρέλαση συμμετείχε και ο πρώην Υπουργός Παιδείας κ. Φίλης.
Πρόκειται όμως για μία νοοτροπία καθαρά ολοκληρωτική, απόλυτα αντιδημοκρατική και στην ουσία της ρατσιστική.
Το να διδάξεις στα παιδιά ότι π.χ. ο Σωκράτης έκανε ή είπε κάτι, μπορεί μεν να υπάρξουν διαφωνίες ως προς το αν θα πρέπει να διδαχθεί ή όχι, αλλά τουλάχιστον είναι κάτι αντικειμενικό, αφού όντως το έκανε ή το είπε.
Όμως, το να έρχεσαι και να διδάσκεις στα παιδιά ότι δεν υπάρχει άνδρας και γυναίκα, είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό.
Με ποια κριτήρια θέλεις να το διδάξεις στα σχολεία; Πού βρίσκεται η επιστημονικότητα και η αντικειμενικότητα;
Γιατί να είναι σωστό αυτό που θέλεις να διδάξεις εσύ και όχι αυτό που πιστεύει μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του κοινωνικού συνόλου μας, ότι δηλαδή το φυσιολογικό είναι να υπάρχει μόνο άνδρας και γυναίκα;
Δηλαδή πρόκειται για μία προσπάθεια μιας μειονότητας να επιβάλει τις αντιλήψεις και αξίες της στην μεγάλη πλειονότητα, κάνοντας διακρίσεις εις βάρος όσων έχουν τις αντίθετες προς αυτήν απόψεις.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά προσπαθώντας να ποινικοποιήσει και καταδιώξει όσους πιστεύουν και εκφράζουν τα αντίθετα.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι αυτές οι «πολύχρωμες» οργανώσεις έκαναν πρόσφατα μήνυση σε μία θεολόγο, επειδή δίδασκε στα παιδιά τις ορθόδοξες απόψεις για την ομοφυλοφιλία, στηριγμένες απόλυτα στην Αγία Γραφή και σε επιστημονικές μελέτες.
Δηλαδή οι οργανώσεις αυτές έχουν το δικαίωμα να μπαίνουν στα σχολεία και να διδάσκουν αυτά που θεωρούν οι ίδιες σωστά, έστω κι αν είναι αντίθετα προς το Ευαγγέλιο και την Αγία Γραφή, και δεν έχουν επιστημονική τεκμηρίωση, και οι άλλοι όλοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα!
Με ποια λογική αυτό το πράγμα λέγεται δημοκρατία;
Αυτό είναι τελείως διαφορετικό από το να μιλά κανείς για ανοχή στους ομοφυλόφιλους και πρέπει όλοι μας να αντισταθούμε σε αυτόν τον στυγνό ολοκληρωτισμό.
Και ένα τελευταίο: με όσα χρώματα και να βάψουμε την αμαρτία, η αμαρτία δεν παύει να είναι αυτό που είναι: χωρισμός από τον Θεό, δηλαδή κόλαση.
Πηγή φώτο: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)