Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Κανένας δεν πρόκειται να διασώσει τα ακίνητά του όσο φόρο και να πληρώνει.

Όπως είχε εγκλωβιστεί ο κόσμος στο χρηματιστήριο και δεν μπορούσε να βγει γιατί θα έχανε χρήματα, μέχρι που τα έχασε όλα, έτσι και τώρα, ο κόσμος εγκλωβίστηκε στα ακίνητα επενδύοντας μεγάλα ποσά, τα οποία ακίνητα όμως τώρα έχουν χάσει τεχνητά τις αξίες τους. 

Έτσι έρχεται το κράτος, κατ' επιταγή των δανειστών και φορολογεί τους εγκλωβισμένους στα ακίνητα, οι οποίοι προσπαθούν απεγνωσμένα να πληρώσουν χαράτσια από ανύπαρκτα έσοδα, για να διασώσουν τα ακίνητα.

Τίποτα όμως δεν θα διασώσουν. Θα τα χάσουν όλα. Τα προγραμματισμένα πρωτογενή πλεονάσματα θα βγουν ακριβώς από εκεί.


Σχόλιο ιστολογίου:
όσο υπερβολικό και να φαίνεται το κείμενο άλλο τόσο είναι αληθινό, με την φοροληστεία, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, με τον ΕΝΦΙΑ και την ανεργία που επικρατεί στην χώρα, ο ένας στους δύο εργάζεται.
Είναι δυνατό να μπορέσει ο λαός να αντεπεξέλθει σε όλα αυτά τα χαράτσια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)