Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Δείτε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να λένε "ούτε 1 ευρώ νέα μέτρα"

Ποια είναι η επιτέλους αλήθεια; "Η Ελλάδα είναι  πλέον de facto μια άσχημη αποικία" που ξεπουλιέται από σκληρούς κομμουνιστές χωρίς να δείχνουν το παραμικρό έλεος.  Τα πάντα για την εξουσία.  Τα πάντα για τις ξένες πολυεθνικές. 

Αυτός ήταν ο πραγματικός στόχος της αριστεράς...Ο  Τσίπρας δεν είχε  τη θέληση να διεκδικήσει τα δίκια του ελληνικού λαού. Παρέδωσε τον Ελληνικό λαό στα αρπακτικά. Επιμένουμε με την αριστερά. Γιατί η αριστερά είναι αυτή που μιλά για φασισμούς. Η αριστερά είναι αυτή που ελέγχει την δημόσια Εκπαίδευση όπως και τις δημόσιες υπηρεσίες. Η αριστερά είναι αυτή που στήνει οδοφράγματα και συγκρούεται με την κοινή λογική. Η αριστερά είναι αυτή που μια ζωή ασχολείται με εμφύλιους. Η αριστερά είναι αυτή που μονίμως οπλοφορεί και απειλεί.  Η αριστερά είναι αυτή που γιγάντωσε τους διαφθορείς της μεταπολίτευσης. Η αριστερά είναι αυτή που δεν πηγαίνουν φυλακή οι Σημίτηδες και οι Τσοχατζόπουλοι  ( τον έβγαλαν έξω) οι Μαντέληδες, oι Λιάπηδες, οι Καραμανλήδες, οι Καμμένοι… οι Παπανδρέηδες....


Η  αριστερά είναι αυτή που έκοψε τα φτερά της νεολαίας πετώντας στα σκουπίδια την λέξη κίνητρο σε μια ζωή χωρίς προοπτική. Η αριστερά είναι αυτή

που εις το όνομα της δημοκρατίας διχάζει κόσμο για δεκαετίες...Η αριστερά  βάπτισε την διαφθορά εκσυγχρονισμό και την λεηλασία μεταρρύθμιση. Χωρίς αυτή την απάτη ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς δεν θα μας έβαζε στο ΔΝΤ. 

Η αριστερά είναι ένα μεγάλο ψέμα που σήμερα αποκαλύπτεται μπροστά μας....Καθήλωσε τον λαό στον φόβο, στην απελπισία, στο αδιέξοδο (φτάσαμε σε σημείο εν μέσω κρίσης όλες οι συγκεντρώσεις να χαρακτηρίζονται φασιστικές, δεξιές γιατί δεν αρέσουν). Αν εξαφανισθεί θα σωθεί και ο Ελληνισμός. 

Πρέπει ο λαός να φτάνει στην πείνα και την εξαθλίωση για να βλέπει και να διεκδικεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)