Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Η προδοσία των Capital Controls.

Εμείς αποφασίσαμε τα capital controls, δεν μας τα επέβαλε κανείς






Στην παραδοχή ότι η επιβολή των κεφαλαιακών περιορισμών (capital controls) ήταν απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν επιβλήθηκε με οποιονδήποτε τρόπο από κάποιον εξωτερικό παράγοντα, προχώρησε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Εμείς αποφασίσαμε τα capital controls, δεν μας το επέβαλε κανείς», τόνισε ο κ. Αποστόλου, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι παρά τις συνεχείς πιέσεις που δέχθηκε από το πάνελ της εκπομπής, προκειμένου να παραδεχθεί ότι επιβλήθηκαν από τους θεσμούς, ο κ. Αποστόλου έμεινε σταθερός στη διατύπωσή του, την οποία και επανέλαβε.

«Μου λέτε ότι δεν ξέρω πώς λειτουργεί το υπουργικό συμβούλιο;», αναρωτήθηκε με δυσφορία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να τονίσει με έμφαση πως «αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο και η εισήγηση πάντα γίνεται από τον αρμόδιο υπουργό».
«Μα του έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό», επέμεινε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, με τον κ. Αποστόλου να απαντά ξανά «εμείς τα αποφασίσαμε».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αποστόλου:



Ενσωματωμένο βίντεο

Σιγά σιγά τα λένε μόνοι τους.
Αποστόλου: Τα Capital Controls δεν μας τα επέβαλαν, εμείς τα αποφασίσαμε.
liberal.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ ΠΟΥ ΤΙΜΑΤΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ 10 ΕΤΗ ΜΕΤΑ 2009-2019 ΤΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ...!!!!

    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ, ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=hAvOYQfVk1k

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)