Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Όχι στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδας

Θεόδωρος Κατσανέβας

Όταν ο πρωθυπουργός της χώρας δηλώνει ανοιχτά ότι, θα λυθεί το δημογραφικό μας πρόβλημα με την ενσωμάτωση των μαζικά εισερχόμενων μεταναστών και αυτό δεν συναντά την σφοδρή αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το μέλλον του Ελληνισμού διαγράφεται πολύ ζοφερό. Αντιπαρέρχονται οι πολιτικοί μας προύχοντες  ότι, οι “εισβολείς” δεν είναι φυσικά πραγματικοί πρόσφυγες αλλά στη συντριπτική τους πλειοψηφία Μουσουλμάνοι οικονομικοί μετανάστες, οι οποίοι  πουθενά στον κόσμο δεν αφομοιώθηκαν από τις τοπικές κοινωνίες. Παντού ‘όπου έγιναν πολυάριθμοι, συγκεντρώθηκαν σε κλειστά γκέτο και ακραία στοιχεία τους ανέπτυξαν εγκληματική συμπεριφορά και τρομοκρατικές δράσεις.

Σε περιπτώσεις χωρών όπως ο Λίβανος, η Βοσνία, κλπ., όταν έγιναν πλειοψηφία, συγκρούστηκαν σκληρά και κατά μέτωπο με τους ντόπιους πληθυσμούς και τελικά πήραν τα ηνία της κυβέρνησης στα χέρια τους. Σε όλο τον κόσμο παντού, δρουν ακραίες Ισλαμιστικές ομάδες που δολοφονούν εν ψυχρώ οπαδούς άλλων θρησκειών και ειδικότερα τους Χριστιανούς και προωθούν το νόμο της Σαρίας και της μπούργκας. Και επιβάλλονται ακόμα και στους δικούς τους μετριοπαθείς ομόθρησκους με την άσκηση ακραίας βίας.

Η Ελλάδα στην εμπροσθοφυλακή της Ισλαμικής εισβολής

Η μεγάλη δημογραφική κατάρρευση του ελληνικού πληθυσμού είναι κυρίως συνέπεια της οικονομικής κρίσης αλλά και της αδιαφορίας της πολιτείας για τη λήψη γενναίων μέτρων για την ενίσχυση της μητρότητας των Ελληνίδων γυναικών. Την ώρα που εισρέουν μαζικά στη χώρα εκατοντάδες χιλιάδες μη αφομοιώσιμοι Μουσουλμάνοι έποικοι, ο ελληνικός πληθυσμός συρρικνώνεται  δραματικά.

Οι Ελληνίδες γυναίκες γεννούν κατά μέσο όρο λίγο παραπάνω από ένα παιδί  όταν οι Μουσουλμάνες γεννούν  5 κατά μέσο όρο. Οι γεννήσεις Ελληνογενών έχουν μειωθεί κατά 20% από το 2008. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι θάνατοι Ελλήνων ξεπερνούν κάθε χρόνω κατά περίπου 30.000 τους θανάτους. Την ίδια ώρα αυξάνονται αλματωδώς  οι γεννήσεις παιδιών Μουσουλμάνων. Σε πολλά σχολεία κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, τα παιδιά των αλλοδαπών αντιπροσωπεύουν το 60-80% του συνόλου. Το ίδιο συμβαίνει και με πολλούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, όπως και στα δημόσια νοσοκομεία που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Τα τελευταία επτά χρόνια περισσότεροι από 700.000 συμπατριώτες μας έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό, με το κύμα της μεταναστευτικής φυγής να αυξάνεται συνεχώς, αφού η ανεργία παραμένει σε δυσθεώρητα ύψη, 20% στο σύνολο και 50% για τους νέους.Η Ελλάδα κατέχει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρώπη και δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι αυτή η εικόνα θα ανατραπεί στο προβλεπτό μέλλον. Οι περισσότεροι που φεύγουν από τη χώρα μας είναι νέοι σε αναπαραγωγική ηλικία και αν δεν αλλάξουν τα εδώ οικονομικά δεδομένα, είναι απίθανο να γυρίσουν πίσω. Για όλα αυτά η Ελλάδα βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή αυτής της Ισλαμικής εισβολής.

Η Ελλάδα γερνάει και κινδυνεύει να χαθεί

Η Ελλάδα γερνάει και αλλοιώνεται με γοργό ρυθμό η εθνολογική της σύνθεση.Μεταβαλλόμαστε με γοργό ρυθμό σε χώρα γερόντων και οι Έλληνες υποκαθίστανται από Μουσουλμάνους εποίκους. Όπως πορεύονται τα πράγματα σήμερα, με τη μονιμοποίηση του οικονομικού αδιέξοδου, τη δημογραφική συρρίκνωση της χώρας, την ορμητική μετανάστευση Ελλήνων στο εξωτερικό και τη μαζική εισβολή μη αφομοιώσιμων μουσουλμάνων εποίκων, η χώρα έχει προδιαγραφεί να τερματίσει την ιστορική  της διαδρομή των 3.000 χρόνων στα επόμενα 20-40 χρόνια. Οι επόμενες γενιές των παιδιών μας, δε θα  έχουν θέση στον ήλιο αυτής της όμορφης πατρίδας που μας κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας.

Το τραγικό του θέματος είναι ότι, θα είμαστε το πρώτο έθνος στην ιστορία της ανθρωπότητας που θα χάσει την ιστορική του πατρίδα και θα εξαφανιστεί, χωρίς πολεμικές συγκρούσεις και εισβολές κατακτητών με βίαια μέσα. Η Ισλαμοποίηση  της χώρας μας κυοφορείται σταδιακά από τη μαζική εισβολή. Ο πονηρός «ανθρωπισμός» της δεξιάς παγκοσμιοποίησης και της ροζέ ψευτοαριστεράς, σε συνδυασμό με τον εγκλωβισμό του ζαλισμένου πλήθους στη μέγκενη των εξωνημένων κεντρικών ΜΜΕ,  είναι το εύφορο έδαφος όπου καλλιεργείται και μεγαλώνει το δέντρο της προδοσίας και του αφανισμού μας.

Είναι τουλάχιστον αστείοι οι ισχυρισμοί της δήθεν αριστερής πολιτικής ορθότητας της Νέας Τάξης, για αναίτια Ισλαμοφοβία, ρατσιστικές και ακροδεξιές θέσεις αυτών που επιμένουν να προασπίζουν το σπίτι τους και την πατρίδα τους. Ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει  και ξεσηκώνεται σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Τι κάνουμε

Ελλάς τέλος λοιπόν; Όχι. Είναι χρέος μας να προασπίσουμε την πατρίδα μας με απαλλαγή από τους σημερινά ευρωμνημονιακά κόμματα που διαχειρίζονται τη χώρα για λογαριασμό των ξένων επιβουλέων. Όπως και από τους διάφορους “σωτήρες” που προωθούνται συστηματικά από το συστημικό κατεστημένο ως συμπλήρωμα του κεντρικού σχεδίου της Νέας Τάξης.

Μέχρι να γίνει αυτό, ένα πρώτο βήμα είναι οι νοήμονες πολίτες να κλείσουν την τηλεόραση. Να μη βλέπουν ή ακούν ειδήσεις και σχόλια από τους σύγχρονους Πραιτοριανούς των συστημικών ΜΜΕ που έχουν υποκαταστήσει τα ερπυστριοφόρα και τη Γκεστάπο του παρελθόντος και κάνουν καλύτερα τη δουλειά του κατοχικού καθεστώτος. Να αντιπαλεύουν τα ψέματα και τις φοβίες που σερβίρουν τα κατοχικά ΜΜΕ.

Να δώσουν τη μάχη για να πειστεί η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών ότι, πρέπει να δοθεί τέλος στη γερμανική  ευρωκατοχή, όπως και στην εισβολή και την Ισλαμοποίηση της χώρας. Αντί να καταριόμαστε το σκοτάδι να ανάψουμε ένα κερί. Να βγούμε απ’ το κλουβί και να ξαναχτίσουμε την πατρίδα από την αρχή.Οι εκλογές είναι κοντά. Και αλίμονο σε αυτούς που θα ψηφίσουν τα ίδια συστημικά κόμματα που με την πολιτική τους στάση οδηγούν την Ελλάδα στο τέλος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)